Cine are grijă de copil în vacanţă? Adela Popescu: „Ne judecaţi? Treaba voastră!”

De: Cristiana Trifu / 10.08.2018, 11:53
Cine are grijă de copil în vacanţă? Adela Popescu:
Adela Popescu şi Radu Vâlcan îşi petrec zilele de vacanţă alături de fiul lor, în Grecia Iar mămica a găsit şi o soluţie pentru a se bucura de câteva ore în doi, alături de prezentatorul TV.

„Aş vrea să vă povestesc despre cea mai mare descoperire a noastră din această vacanţă. Sunteţi pregătiţi? Ieri am dat cu ochii de clubul pentru copii din incinta hotelului, ce îţi oferă posibilitatea de a-l lăsa, contra cost, în grija unor supraveghetori. Ce credeti că am făcut? L-am lăsat.

Ieri a stat, fără ca măcar să se uite vreo clipa în spate după noi, o oră jumătate. L-am luat de acolo cu rugăminţi, presaţi fiind de ora lui de somn. Astăzi, după plajă, bălăceală, joacă, pe la 10:30 mai exact, l-am dus din nou. Adică exact în intervalul în care soarele arde îngrozitor. Stă într-un spaţiu răcoros, înconjurat de toate jucăriile din lume până se face ora de somn.

Ne judecaţi? Treaba voastră. Noi avem de gând să repetăm figura în fiecare zi până plecăm, na! Radu insistă să vă spun că de fapt noi îi facem «încălzirea» pentru gradiniţă, dar, sincer, gestul nostru nu are nici în clin şi nici în mânecă cu altceva decât cu egoismul nostru de părinţi dornici să îşi «trăiască şi ei viaţa» când şi cum pot”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.