Cine cântă în deschiderea show-ului Fly Project din Kazakhstan

Apropo.ro / 06.04.2015, 16:04
Cine cântă în deschiderea show-ului Fly Project din Kazakhstan
Mii de km, zeci de zboruri şi numeroase destinaţii din toată lumea caracterizează pe scurt turneul FLY PROJECT - #MostWanted.
Tudor şi Dan au ajuns în acest weekend în Kazakhstan. Înaintea show-ului Fly Project, artistul rus Timati a deschis evenimentul cu hitul mondial St Tropez, care are peste 126 de milioane de vizualizări şi care a dat startul celor mai explozive petreceri în cluburile din toată lumea, pregătind astfel publicul pentru Toca Toca, Musica, Like A Star, Mandala, Back In My Life şi Goodbye, hiturile FLY PROJECT care sunt cantate de fiecare dată vers cu vers:
 
„Nu ştiam cine va cânta înaintea noastră, staff-ul nostru se ocupă de aceste detalii încă de când suntem contactaţi, însă a fost o surpriză plăcută să auzim piesa care a rupt cluburile din toată lumea, cantata chiar de Timati” spune Tudor.
 
Şi pentru că destinaţiile băieţilor de la Fly Project sunt variate şi au concertat în cele mai exclusiviste locuri, nu este pentru prima oară când au parte de o deschidere a show-ului la nivel înalt, Goran Bregovic a urcat pe scenă înaintea lor la Kiev.
 
Fly Project urcă în topurile internaţionale cu piesa Like A Star, noul single care a adunat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube în foarte scurt timp de la momentul lansării, şi continuă turneul #MostWanted tot în Kazakhstan, unde vor pleca din nou săptămâna aceasta şi vor reveni în ţară exact de Paşte.