Cine difuzeazaTurneul de tenis de la Wimbledon

De: Nicoleta Nicolae / 27.06.2015, 14:00
Cine difuzeazaTurneul de tenis de la Wimbledon
Tenis de cea mai bună calitate, cei mai tari sportivi ai momentului, atmosferă incendiară şi multe emoţii pentru români. În exclusivitate Digi Sport transmite, în perioada 29 iunie-12 iulie, Turneul de tenis de la Wimbledon. Partidele din prima săptămână de pe iarba de la Wimbledon sunt în direct pe Digi Sport 2 si 3. Canalele sportive din portofoliul RCS & RDS vor televiza TOATE competiţiile din cadrul celui de-al treilea Turneu de Grand Slam al anului: feminin, masculin, simplu, dublu, dublu mixt.

În primul tur Simona Halep, numărul trei mondial şi a treia favorită, va juca împotriva slovacei Jana Cepelova. Halep, semifinalistă la ediţia de anul trecut a turneului, a învins-o pe Cepelova, care ocupă locul 106 în clasamentul mondial, în singurul lor meci direct, anul trecut, în turul al doilea tur la US Open, cu 6-2, 6-1. Irina Begu, cap de serie numărul 29 la Wimbledon, va juca în primul tur contra rusoaicei Daria Gavrilova.  O altă româncă, Monica Niculescu, va debuta contra portoricanei Monica Puig (91 WTA), pe care a învins-o anul trecut, în sferturi la Guangzhou, cu 6-2, 6-2. Dacă Niculescu şi Halep trec de adversarele lor se vor înfrunta în turul al doilea. Pentru Simona Halep, Wimbledon 2015 poate fi turneul revenirii, după un sezon de zgură sub aşteptările sale şi ale fanilor.

Turneul de la Wimbledon, care începe luni,  9 iunie,  este ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport şi pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro. Programul competiţiei şi ultimele informaţii despre evoluţia românilor pe iarba de la Wimbledon pot fi accesate pe www.digisport.ro.