Cine e artista din România cu cel mai mare tarif?

De: Nicoleta Nicolae / 18.05.2016, 11:10
Cine e artista din România cu cel mai mare tarif?
Artista cu cel mai mare tarif de la noi este prea scumpă pentru români. Concertele de peste hotare îi aduc onorarii consistente, de aceea se vede nevoită să stea mai mult plecată din ţara natală.

Inna nu duce lipsă de oferte pentru evenimente pe plaiurile mioritice, dar sumele oferite nu o prea încântă pe artistă. Programul Innei este bogat în spectacole peste hotare, cele mai multe în Mexic, acolo unde bruneta a cântat, recent, în Puebla, în faţa a peste 35.000 de spectatori. În prezent, Inna se află la Barcelona, iar apoi se va pregăti pentru unul dintre cele mai mari festivaluri internaţionale, unde va urca pe scenă alături de doi DJ-i mari ai lumii, Deorro şi Steve Aoki, potrivit libertatea.ro

Mai mult, acum nici două săptămâni, ea a preferat să cânte în Mexic, decât să participe la concertul moldovenilor de la Carla’s Dreams, cu care a scos un hit, în urmă cu câţiva ani. Anul trecut, cântăreaţa încasa 30.000 de euro pentru un show în Qatar, la Doha, pe lângă “zbor” la business class, cazare la hoteluri de lux şi cele mai bune condiţii.