Cine e Lu-Chan, raperul care l-a făcut pe Cheloo să spună: ”Eu mă bucur că exişti, eşti chiar ce trebuie”

De: Cristiana Trifu / 13.04.2018, 10:57
Cine e Lu-Chan, raperul care l-a făcut pe Cheloo să spună: ”Eu mă bucur că exişti, eşti chiar ce trebuie”
Cu disciplină de sportiv şi foarte mult talent, Lu-Chan a avut primul concert în 2006, iar de atunci, spune el, nu s-a mai oprit. După ce a reuşit să impresioneze atât juraţii, cât şi publicul, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, Lu-Chan intră din nou în luptă şi încearcă să îşi păstreze locul obţinut la ”The Four – Cei 4”.

”M-am născut în Reşiţa, în ’89, iar familia mea este împărţită între rădăcini şi tovarăşi. Mama mea este prietenul meu cel mai bun, iar tata reprezintă realitatea şi practica. Tovarăşii mei sunt tot timpul lângă mine, ei mă fac să progresez”, povesteşte Lu-Chan, care face muzică rap încă din 2006, după ce a avut norocul să cunoască un producător care l-a ajutat să scoată primele melodii pe care le-a cântat în concerte.

”M-a pasionat sportul încă de la vârsta de 4 ani, pe când părinţii mei m-au dat la karate, dar după ce am terminat liceul, am plecat în străinătate să muncesc în căutarea unui trai mai bun. M-am dat seama în scurt timp că este o alegere proastă am convenit cu părinţii că e nevoie să urmez o facultate pentru a dezvolta mai mult latură intelectuală din artist”, ne-a spus Lu-Chan care a început astfel să se concentreze pe muzica rap şi chiar a câştigat câteca concursuri de MC.

A vrut să fie pe scena ”The Four – Cei 4” pentru a face auzită muzica hip-hop, iar ambele melodii prezentate şi compuse de el au fost apreciate de cei patru juraţi. Prima i-a dat ocazia lui Lu-Chan să intre la un duel pe care şi l-a dorit foarte tare. ”Ţi-ai câştigat brusc un aliat, e tipul de rap pe care îl aştept să revină în muzică. Eu mă bucur că exişti, eşti chiar ce trebuie!”, i-a spus Cheloo. Iar admiraţia este reciprocă: ”Cheloo este preferatul meu dintre juraţi, fiind ca o piatră de temelie în genul de muzică pe care-l reprezint şi părerea lui, pentru mine contează foarte mult”. 

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă şi mâine, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină un loc ocupat de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar patru dintre ei, care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.  
 

Tags: