Cine este cel de-al treilea antrenor la Vocea României Junior? Face echipă cu Inna şi Marius Moga

De: Cătălina Matei / 07.07.2016, 12:01
Cine este cel de-al treilea antrenor la Vocea României Junior? Face echipă cu Inna şi Marius Moga
Emisiunea Vocea României Junior şi-a desemnat antrenorii.

Andra, alături de INNA şi Marius Moga, este gata să asculte cele mai bune voci ale copiilor între 7 şi 14 ani! Cei trei antrenori sunt nerăbdători să îşi ocupe locurile pe scaunele de antrenor şi să îşi formeze echipele alături de care să lupte pentru trofeul Vocea României Junior!

Încântată de acest proiect, Andra a declarat: ”E minunat pentru mine ca artistă, ca mamă şi, de ce nu, ca femeie care şi-a păstrat bucuria copilăriei în suflet, să fiu antrenor la Vocea României Junior. Mă bucur din inima că voi putea să îi învăţ pe viitorii artişti tot ce ştiu eu. Mai ales că toată lumea mă întreabă când îmi deschid o şcoală de canto. În plus, sunt convinsă că şi eu voi învăţa multe de la micii artişti, pentru că eu cred că noi, adulţii, avem enorm de învăţat de la copii. Ei sunt maeştrii noştri pe foarte multe planuri.”

Andra si-a inceput cariera in muzica de cand era copil si este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. A lansat de-a lungul timpului sute de melodii, iar cele mai multe dintre ele au devenit hit-uri in timp record, au avut milioane de vizualizari si au ocupat primul loc in topurile muzicale. Artista este extrem de apropiata de fanii sai, pe care ii surprinde in permanenta cu colaborari de exceptie si piese in care acestia se regasesc, iar relatia pe care o are cu copiii este una speciala. Rolul de antrenor la Vocea Romaniei Junior ii va aduce Andrei bucuria de a lucra indeaproape cu cei mici, de a le impartasi din experienta sa si a-i indruma catre o cariera de succes.