Cine este cel de-al treilea burlac de la Totul pentru dragoste şi care este povestea lui – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 29.10.2018, 14:55
Cine este cel de-al treilea burlac de la Totul pentru dragoste şi care este povestea lui - FOTO
Reality show-ul ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, prezentat de Mirela Vaida şi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, primeşte în Casa Dragostei, începând de astăzi, o nouă serie de concurenţi, dar şi un nou burlac.

Emilian Ciocănel vine din Sibiu, este antreprenor, are 40 de ani şi o fetiţă de 5 ani. El mărturiseşte că şi-a dorit foarte mult un copil şi spune despre Rania că este tot ce are mai scump pe lume. Emilian s-a despărţit de mama fiicei lui  pentru că nu s-au mai înţeles, dar păstrează o relaţie armonioasă cu aceasta de dragul copilei.

Deşi până acum nu şi-a întâlnit marea dragoste, Emilian susţine că nu duce lipsă de prezenţă feminină în viaţa lui, ba chiar spune că acolo unde sunt femei este şi el: ”De 5 ani am doar relaţii de 1 lună. Am bătut tot neamul,“ glumeşte sibianul despre viaţa amoroasă pe care o are de la despărţirea de mama fetiţei sale.
Noul burlac declară că pentru a cuceri, el încearcă tot ce se poate. Îi plac femeile inteligente, dar şi aspectul fizic este foarte important. Mereu vrea să conducă într-o relaţie, iar atunci când îi pasă de partenera sa îl cuprinde gelozia.

Burlacul va trebui, pe parcursul a două săptămâni, să aleagă dintre cele patru femei aflate în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relaţie.
Emilian va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului: va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs şi de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Cât de departe va merge burlacul şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele vom afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.