Cine este femeia cu care chef Scărlătescu vorbeşte zilnic la telefon, de 20 de ani

De: Alexandra Necsoiu / 06.06.2017, 12:26
Cine este femeia cu care chef Scărlătescu vorbeşte zilnic la telefon, de 20 de ani
Cuplat de către cei din jur cu orice domnişoară cu care îşi făcea apariţia la un moment dat, Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi ai emisiunii „Chefi la cuţite”, este o persoană foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Puţine sunt femeile alături de care acesta se afişează constant şi, şi mai puţine, cele care se pot lăuda cu prietenia lui.

Una dintre acestea este Carmen Istrate, despre care juratul show-ului culinar de la Antena 1 spune că e “sora” lui. “Vorbim zilnic la telefon de 20 de ani. El când se trezeşte dimineaţa, mă sună!”, îi va mărturisi Carmen Oanei.

Considerat unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, Oana Turcu nu va rata ocazia să-l întrebe pe Chef Scărlătescu dacă este adevărat faptul că este asaltat de femei, iar juratul îi va răspunde sec “Scărlătescu nu duce lipsă de ce spuneţi voi!”. Cum s-a cunoscut cu “sora” sa, cum a trimis-o pe aceasta să înveţe să prepare celebrele clătite franţuzeşti, pe care Carmen le va pregăti chiar în timpul emisiunii, care sunt ingredientele de suflet ale lui Chef Scărlătescu, dar şi despre cum este acesta atunci când îi plânge inima de necaz, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu.