Cine este fetița de 10 ani care a demascat peste 1.000 de pedofili

De: Gabriela Voicu / 06.11.2013, 11:00
Cine este fetița de 10 ani care a demascat peste 1.000 de pedofili
Sweetie, o fetiță de 10 ani din Philippine, a reușit să demaște peste 1.000 de pedofili care o abordau pe internet. Cine este, de fapt, Sweetie?

Sweetie, o fetiță de 10 ani din Philippine, a reușit să demaște peste 1.000 de pedofili, între care 46 de australieni, care o abordau pe internet pentru a-i propune să se dezbrace și să intre pe site-uri porno.

Ceea ce nu au știut bărbații respectivi este că Sweetie nu era decât un program pe calculator creat astfel încât să semene cu o fetiță.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Terre des Hommes, o asociație internațională din Olanda care apără drepturile copilului a creat fetița virtuală numită Sweetie cu scopul de a identifica și a aduce în fața justiției pedofilii care își petrec timpul abordând copii online.

Cei de la Terre des Hommes susțin că există cel puțin 750.000 de pedofili pe internet, în orice moment . Nu știm de unde provin datele asociației, dar cifra celor care practică „turismul sexual infantil pe webcam” este foarte mare, iar fenomenul ia amploare.

Sweetie

Bărbații bogați găsesc copiii din țări sărace prin intermediul site-urilor de social media și folosesc cărti de credit care nu pot fi depistate pentru a-i plăti să se dezbrace pe webcam, explică materialul video de mai sus.

Pedofilii care au contactat-o pe Sweetie au fost identificați în doar trei luni, iar pe 4 noiembrie asociația din Olanda, care susține că i-a descoperit prin metode legale, a trimis dosarele lor către Interpol. Cu toate acesteaa, Europol nu aprobă neapărat modul de abordare al celor de la Terre des Hommes.