Cine este fiica adoptivă a Stelei Popescu?

De: Cristiana Trifu / 27.11.2017, 10:38
Cine este fiica adoptivă a Stelei Popescu?
Stela Popescu a înfiat-o pe fata fratelui fostului ei soţ, Puiu Maximilian, pe când Doiniţa era doar o adolescentă.

Ea a fost căsatorită cu celebrul actor Radu Gheorghe, cu care are o fată Stanca, în vârstă de 29 de ani. Tânăra la rândul ei este mămica unui băieţel, în vârstă de un an şi două luni, strănepotul după care Stela Popescu era topită.

Ultima apariţie a Stelei Popescu: „Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul ăsta“ – VIDEO

 Actriţa Stela Popescu a murit

STELA POPESCU – BIOGRAFIE, INFORMAŢII, POZE

Stela Popescu, avere fabuloasă: un bloc şi mai multe case. Imagini din interior

Genial! Motivul pentru care Stela Popescu şi-a respins admiratorii de când a rămas văduvă

Stela Popescu, despre dragostea vieţii ei, Puiu Maximilian. Mărturia emoţionantă a unei iubiri care a trecut graniţele timpului

Stela Popescu, drama din spatele zâmbetului! De ce nu a vrut niciodată copii

Stela Popescu a fost casatorita intre 1969 si 1998 cu Puiu Maximilian. Sotul indragitei actrite se stingea din viata in acel an, din cauza unui cancer esofagian, lasand-o pe aceasta vaduva.

„Am infiat-o pe Doina, care avea vreo 16 ani si care e fata cumnatului meu. Pana atunci statuse cu mama ei, in fosta Cehoslovacie. La noi a stat de prin 1973 si pana s-a maritat, prin ’85. Cand am adus-o la noi, am intrebat-o ce meserie voia sa faca si m-am ingrozit cand mi-a spus ca regie de film. L-am rugat pe Gheorghe Vitanidis, pe care il cunosteam, sa o supuna unui test, iar el mi-a spus ca fata este exceptionala. Dovada ca acum a ajuns profesoara la facultatea de regie”, povestea Stela Popescu.

Fiica Doinei, Stanca Radu, este si ea actrita si a jucat in cateva productii cinematografice in Germania, tara in care locuieste in prezent.