Cine este grozavul și puternicul Oz

De: Gabriela Voicu / 02.03.2013, 16:30
Cine este grozavul și puternicul Oz
"Grozavul și puternicul Oz", noua producție cinematografică marca Disney, va ajunge pe marile ecrane săptămâna viitoare.

„Grozavul și puternicul Oz”, noua producție cinematografică marca Disney care reintepretează povestea cunoscutului „Vrăjitor din Oz”, va sosi în curând pe marile ecrane.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Aventura fantastică, regizată de Sam Raimi, ilustrează originile iubitului personaj creat de L. Frank Baum, acum mai bine de 100 de ani.

Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prăfuitul Kansas . Acesta ajunge pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viață, și crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos și s-ar putea îmbogăți. Însă, în scurt timp, cunoaște trei vrăjitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) și Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure că acesta este marele vrăjitor pe care îl așteptau cu toții. Fără să vrea, magicianul devine implicat în problemele noii lui țări și ale locuitorilor acesteia și trebuie să își folosescă talentul și farmecele pentru a deosebi binele de rău, înainte să fie prea târziu. Astfel, Oscar se transformă în „Grozavulși Puternicul Magician din Oz” și în același timp devine un om mai bun.

Binecunoscuta cântăreață Mariah Carey, câștigătoare a multiple premii Grammy, a înregistrat piesa „Almost Home” pentru coloana sonoră a producției „Oz The Great and Powerful”/”Grozavul și puternicul Oz”. Filmul va intra în cinematografele din întreaga lume, inclusiv în România, pe 8 martie 2013.