Cine este iubitul lui Sore în viaţa reală?

Apropo.ro / 23.07.2012, 13:02
Cine este iubitul lui Sore în viaţa reală?
Sore şi Rapha formează un cuplul în serialul “Pariu cu viaţa”, care va reveni la PRO TV cu sezonul 3, dar care este iubitul ei din realitate?

Ei bine, iubitul lui Sore este tot Rapha. „Noi doi am fost prieteni foarte buni, aproape confidenţi, încă de la începutul proiectului. Nu ne-am gândit niciodată că ar putea fi mai mult de atât, mai ales că lucram zi de zi împreună şi, culmea, personajele noastre aveau poveste comună. Când am filmat primele secvenţe de cuplu (Cristi-Sara) am simţit fiecare în felul lui că sentimentele de pe ecran există şi în realitate, deşi nu ne-am mărturisit-o”, dezvăluie Sore.


„Am crezut că va fi simplu să jucăm un cuplu, tocmai pentru că eram buni prieteni, dar nu a fost deloc aşa. Să spunem că din punctul meu de vedere, nu aş fi vrut ca secvenţele dintre Sara şi Cristi să se termine”, adaugă Rapha.
Lucrurile au evoluat firesc între cei doi: „Eu am început sa-mi dau seama că ceva s-a schimbat pentru că îl căutam din priviri pe platouri, mă înroşeam.. Tipic. Deşi nu îmi recunoşteam reacţiile şi nu înţelegeam cum de simt lucrurile astea pentru un băiat cu trei ani mai mic decât mine. Dar n-a contat, felul lui de a fi şi compatibilitatea dintre noi mi-au demonstrat că el e persoana cu care mă simt în largul meu. Ah, şi ma face să râd foarte mult”, spune Sore.


„La sfârsitul lui iunie, într-o dimineaţă, Rapha mi-a bătut în uşă. Eu mă întorsesem din vacanţă cu o seară înainte si nu ne văzusem de 20 de zile. Avea în mână 2 bilete de avion pentru Praga. N-am avut nicio reacţie iar el m-a sărutat. După ce ne-am dezmeticit am discutat, am pus totul pe hârtie şi am ajuns la concluzia că vrem să fim împreună, să vedem ce se întâmplă. E ca la nebuni la noi… Nimic nu se întâmplă într-o ordine normală, dar ce e important e că ne completam foarte bine reciproc”, povesteşte Sore.