Cine este Macklemore, autorul hit-ului „Can´t Hold Us” (Videoclip)

Apropo.ro / 01.05.2013, 14:00
Cine este Macklemore, autorul hit-ului
După ce a cucerit publicul cu piesa "Thrift Shop", Macklemore, Ryan Lewis și Ray Dalton lansează și videoclipul single-ului viral "Can´t Hold Us".

„Cei trei crai de la răsărit” Macklemore, Ryan Lewis și Ray Dalton revin în atenția publicului cu videoclipul piesei „Can´t Hold Us”. Alături de ei călătorim aproape peste tot de la mare, deșert și până în fața blocului.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Ben Haggerty aka Macklemore este un muzician american ce vine din Seattle, Washington, în vârstă de 30 de ani, care s-a lansat independent în muzică în 2000 nedorind vreo colaborare cu o casă de producție. A vrut să demonstreze că se poate reuși în muzică și pe cont propriu. Totuși, nu toate cazurile de gen sunt și fericite.

 


 

El s-a lansat în muzică sub numele de Professor Macklemore și cu EP-ul „Open Your Eyes” din 2000. Chiar el a fost cel care a distribuit publicului materialul discografic. În 2005 a revenit în peisaj cu albumul „The Language of My World”. Patru ani mai târziu, în 2009 Macklemore a lansat albumul „The Unplanned Mixtape”, iar în 2010 EP-ul „VS. Redux” în colaborare cu producătorul Ryan Lewis.

Acum colaborează cu producătorul Ryan Lews, violonistul Andrew Joslyn și trompetistul Owuor Arunga, dar și mulți alți artiști.

A reușit să aducă de partea sa o comunitate de fani semnificativă, care se mărește în fiecare zi.

Cu piesa „Thrift Shop” a reușit să adune peste 250 de milioane de vizualizări pe Youtube, reușind să ajungă pe locul 1 în US Billboard Hot top 100 vânzând peste 2.2 milioane de albume.

Albumul său de studio, de debut, se numește The Heist și a fost lansat pe 9 octombrie 2012, ulterior ajungând pe locul 2 în US Billboard top 200 prin vânzarea a 78.000 de albume în prima săptămână.

 


 

Muzică face de când se știe, iar familia l-a sprijinit mereu spre atingerea visului său de a deveni un mare artist.

Ben Haggerty „Macklemore” s-a căsătorit pe 21 ianuarie 2013 cu iubita sa, Tricia Davis, după șapte ani de relație. Se declară un susținător al comunității gay, condamnă homofobii, nu face parte din nicio organizație religioasă.

Vreau să fiu o persoană respectată prin modul în care eu tratez oamenii, nu prin muzica mea. Nu asta este importantă. Prin muzica mea, creația mea, spun ceea ce este important pentru mine, ce are valoare„, spune Macklemore.