Cine este mai silențios, un ninja sau un SEAL?

De: Marian Andrei / 07.10.2013, 17:00
Cine este mai silențios, un ninja sau un SEAL?
Aceasta a fost curiozitatea unui puști american de șase ani care, pentru a afla răspunsul, i-a scris o scrisoare amiralului William McRaven, șeful Comandamentului pentru Operațiuni Speciale al Statelor Unite!

Într-o zi, pe când se juca cu un prieten, Walker Greentree, ai căror părinți sunt ambii militari, a fost apostrofat de mama sa, care i-a recomandat să fie „tăcut ca un SEAL (membri ai serviciilor speciale ale marinei americane)”. Replica prietenului lui Walker a venit instinctiv, acesta spunând că ninja sunt mai tăcuți decât militarii care fac parte din SEAL.

Cum va fi vremea în weekend. Află pe vremea.apropo.ro

Din acest moment, chestiunea a devenit o obsesie pentru Walker, care, în lipsă de argumente, a decis să ceară un răspuns celei mai îndreptățite persoane: însuși șefului Comandamentului pentru Operațiuni Speciale al Statelor Unite, în a cărui subordine se află celebrele trupe speciale. Mai mult, amiralul William McRaven este el însuși un SEAL.

Spre surprinderea tuturor, amiralul i-a răspuns puștiului: „Părerea mea este că ninja sunt mai silențioși decât militarii SEAL, însă aceștia înoată mai bine, trag mai bine cu arma și, în general, se pricep mai bine să «arunce în aer» diverse lucruri”.