Cine este Moş Fouras de la „Fort Boyard“: „Nici mamei nu i-am spus că eu sunt”

De: Cristiana Trifu / 27.10.2017, 10:57
Cine este Moş Fouras de la „Fort Boyard“: „Nici mamei nu i-am spus că eu sunt
Identitatea actorului care interpretează rolul lui Pere Fouras din show-ul „Fort Boyard“ a fost dezvăluită oficia, interpretul povestind că a fost o experienţă frumoasă, dar grea.

Sub masca şi hainele stăpânului fortăreţei se află nimeni altul decât actorul Marius Manole, care a recunoscut că acest personaj a reprezentat o adevărată provocare.

Pere Fouras este personaj legendar în emisiunea „Fort Boyard“, iar în fiecare ediţie concurenţii încearcă să fure cât mai mulţi bani din averea lui. Pentru a ţine secretul cât mai bine, Marius Manole a mărturisit că nici mamei lui nu i-a spus că el interpretează acest personaj, desi vocea l-a dat de gol. „Mă simt uşurat că nu mai trebuie să ţin acest secret. Multă lume m-a întrebat dacă eu sunt Pere Fouras, nici măcar mamei nu i-am spus, dar ea m-a recunoscut după voce“, a declarat actorul.

„Fort Boyard“, care a debutat la Pro TV în luna septembrie, este filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, chiar în fortul original, construit de Napoleon Bonaparte între anii 1801-1857.  În fiecare ediţie a emisiunii, câte o echipă formată din cinci vedete din România intră în celebrul fort de pe coasta de vest a Franţei şi încearcă să ducă la capăt nişte probe dificile, pentru a deschide comoara şi a câştiga cât mai mulţi bani. Jumătate din suma strânsă este donată în scopuri caritabile. Printre vedetele participante se numără Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Ionuţ Iftimoaie, Răzvan Fodor, Claudia Pavel, Kamara, Cornel Ilie, Cosmina Păsărin, George Vintilă, Anna Lesko, Vasile Calofir, Ruby, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă, Andreea Antonescu şi Mihai Rait.