Cine este Mr. Pink, iubitul asiatic milionar al Monicăi Gabor

Apropo.ro / 08.07.2013, 19:00
Cel cunoscut ca fiind iubitul milionar misterios al Monicăi Gabor, asiaticul denumit Mr. Pink, a fost desconspirat de paparazzi.

Mr. Pink, afaceristul chinez cu milioane în conturi, afaceri numeroase și relații cu aproape toate starurile internaționale, se numește Poe Qui Ying Wangsuo, și este rezident al statului Los Angeles și a finanțat campania electorală a președintelui Barack Obama cu peste 35.000 de dolari.

Mr. Pink deține firma care îi poartă numele și care distribuie băuturi energizante în toată lumea. Monica Gabor a păstrat mereu discreția când s-a vorbit de iubitul ei cu 2,7 miliarde de dolari în conturi, însă paparazzii revistei Ciao! i-au dat de urmă bărbatului și au aflat mai multe detalii legate de viața acestuia ajutați de un fost angajat al asiaticului.

monica

Reporterii CANCAN.ro au intrat in posesia unui document oficial, depus la Curtea Superioară din California, înregistrat la data de 3 iunie 2013, de Gary Larson, un fost director la firma milionarului, Mr Pink Collections.

Gary fusese cooptat in echipa Mr Pink înainte de lansarea pe piață a băuturilor energizante, mai exact în septembrie 2011. După ce Mr. Pink i-a promis un post de CEO și un salariu cuprins între 175.000 și 200.000 de dolari, Gary a primit un salariu de 120.000 de dolari și cu promisiunea unui bonus de 40.000 de dolari pe an. Nemulțumit de condițiile pe care asiaticul i le-a oferit, dar și de faptul că în loc de CEO a ajuns să fie unul dintre asistenții oamenilor de bază ai lui Mr. Pink. Mai mult, Gary a fost terorizat de ceilalți angajați, după ce a anunțat că este homosexual. Așa a ajuns să se judece cu Mr. Pink în instanță. El a fost dat afară din firmă pentru că membrii conducerii au concluzionat că acesta nu pare un angajat fericit.

monica

În documentul lui Gary în care stă scris ce a trăit el 5 luni la firma lui Mr. Pink a scris și mențiuni referitoare la misteriosul milionar chinez, Quiying Wangsuo, Poe Qui Ying Wangsuo, zis „Mr Pink”, deținator, director și membru în consiliul de conducere al firmei Mr Pink.

Wangsuo nu mergea nicăieri singur, ci doar însoțit de cei trei oameni ai săi de încredere, pe care îi numea „the three kings” (cei trei regi): armenii Rudy Dekermenjian și Artur Artenyan, și Kaine Wen-Ting Dai, conaționalul său„, scrie Gary. Fostul angajat a aflat că toți cei care se află pe lângă Mr. Pink trebuie să vorbească frumos despre acesta, în orice context, orice s-ar întâmpla. De aici înțelegem și de ce Monica Gabor avea și are un comportament devotat față de miliardarul Mr. Pink.

Un om de afaceri american care îl cunoaște pe Mr. Pink a făcut și el câteva dezvăluiri: „Articolul apărut în presa de peste Ocean, probabil plătit și în care se vorbește despre o avere de ordinul miliardelor de dolari, a avut ca scop să facă reclamă unei băuturi energizante produse de chinez. Miliardar? Vrăjeală chioară! El locuiește cu chirie și are doi copii! De fapt, să vă spun eu cum stă treaba…

moni si mr pink

Acesta a mai menționat că asiaticul are vârsta de 40 de ani și că nu ar avea de gând să divorțeze de soția din Asia, pe motiv că ar pierde din avere. Preferă să plătească 14.000 de dolari pe lună pentru a o întreține de Monica, decât să piardă mulți bani.

Așa-zisul miliardar stă cu chirie în Century City, în Los Angeles! Poate o mai avea și alt domiciliu, dar nu figurează nicăieri ca proprietar. Știți ce înseamnă să fii miliardar? Nu există unul care să nu lase urme, pe care să nu-l poți găsi cu ușurință pe internet, să vezi tot istoricul lui. Iar în America, nici un miliardar nu închiriază avioane, are propriul avion, plus alte proprietăți. În SUA, oricine își poate cumpăra casă, chiar dacă nu este cetățean american. Chinezul are bani, nu zic că nu, dar nu miliarde de dolari, cum s-a vehiculat„, a dezvăluit pentru Libertatea un milionarul american, care n-a vrut să-i fie făcut public numele.