Cine este noul burlac şi care este povestea lui – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 15.10.2018, 12:43
Cine este noul burlac şi care este povestea lui – FOTO
Reality show-ul ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, prezentat de Mirela Vaida şi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, primeşte în Casa Dragostei, începând de astăzi, o nouă serie de concurenţi, dar şi un nou burlac.

Laurenţiu Marius Matei are 38 de ani şi spune despre el că este optimist, mereu cu zâmbetul pe buze, deschis. În orice activitate pe care o intreprinde pune suflet şi caută întotdeauna să exceleze. Se consideră totuşi un tip „cam narcisist“. Călătoreşte mult, face mult sport şi citeşte, iar timpul liber îl petrece făcând activităţi care îi modelează personalitatea. E pasionat de sporturi extreme, de aceea practică enduro şi motocross.

Noul burlac deţine un business în domeniul topografiei şi spune că zâmbetul şi ochii sunt armele lui de seducţie. Caracterul este punctul forte pentru el la o femeie şi susţine că nu ar putea trece într-o relaţie peste minciună.

Laurenţiu are doi copii, o fată de cinci ani şi un băieţel de trei ani, rodul unei iubiri care a durat 12 ani şi care s-a sfârşit în urmă cu ceva timp. El mărturiseşte că dacă va câştiga premiul de 5000 de euro pus în joc la ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” ar vrea să doneze banii unui copil bolnav pe care l-a cunoscut în timpul unei competiţii de motocross organizată în scop caritabil.

Burlacul, un bărbat  seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele patru femei aflate în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relaţie.

Laurenţiu va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului : va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs şi de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Cât de departe va merge burlacul şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele vom afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.

 

Tags: