Cine face parte din Model Squad, un serial documentar despre industria modei

De: Cristiana Trifu / 04.09.2018, 15:37
Cine face parte din Model Squad, un serial documentar despre industria modei
Serie-documentar care le urmăreşte pe super-modelele Shanina Shaik, Devon Windsor, Olivia Culpo şi multe altele pe măsură ce cuceresc capitalele modei cu încredere şi curaj

Cunoscută pentru că îi poartă pe fani la intersecţia dintre modă şi cultura pop, noua serie-documentar Model Squad, produsă de Trooper Entertainment în asociere cu Lionsgate şi IMG, urmăreşte nouă supermodele în această industrie nemiloasă. Lansată odată cu Săptămâna Modei de la New York, unde E! este partener media şi emite pe platforme multiple, spectatorii vor avea acces exclusiv în culisele podiumurilor începând de vineri, 14 septembrie, de la ora 22:00.

Model Squad le urmăreşte pe Daniela Braga, Olivia Culpo, Hannah Ferguson, Ping Hue, Nadine Leopold, Caroline Lowe, Ashley Moore, Shanina Shaik şi Devon Windsor în timp ce se pregătesc pentru sezonul de toamnă în modă. Trupa de modele puternice, independente şi de succes, ghidate de motto-ul “work hard, play hard”, jonglează cu relaţiile şi prieteniile în timp ce se dezvoltă în lumea modei.

În acest sezon, Olivia Culpo, femeie de afaceri şi influencer, este hotărâtă să apară în revista Sports Illustrated, dar entuziasmul ei scade după o şedinţă foto dificilă cu fotograful Yu Tsai. Prietena ei, Devon Windsor plănuieşte să îşi extindă afacerile în afara modellingului, ceea ce îi va complica viaţa personală. Caroline Lowe are deasemenea probleme cu echilibrul între viaţa personală şi cea profesională şi se pierde în detaliile organizării propriei nunţi. Ashley Moore, stabilită în L.A. decide să se mute la New York ca să fie mai aproape de prietenele ei. După ce o întâlneşte pe incredibila Daniela Braga la un casting, începe să se întrebe dacă este suficient de pregătită pentru noul decor.

După perioada agitată, Shanina Shaik decide să le adune pe fete pentru o seară relaxantă, însă nu obţine efectul scontat. Cunoscutul model Hannah Ferguson decide să facă o vizită acasă la iubitul său, în Insulele Virgine, pentru a ajuta victimele unui uragan, acţiune ce o afectează mai mult decât anticipa.

Cea mai experimetată membră a grupului, Ping Hue, este presată de familie să îşi schimbe cariera, dar ea este hotărâtă să se facă remarcată în domeniul ales. Cariera lui Nadine Leopold, pe de altă parte, este în continuă ascensiune şi ea obţine un rol în spectacolul visurilor ei, dar miza este mare acum când face parte din elita acestei industrii.

Cine face parte din Model Squad:

Daniela Braga

Descoperită în oraşul natal, São Paolo (Brazilia), marea şansă a Danielei a venit odată cu apariţia în campania Givenchy, în 2012, când a fost fotografiată de Mert & Marcus. În 2013, Daniela a atras atenţia firmei Victoria’s Secret şi, de atunci, apare anual în defilarea acesteia. Daniela a lucrat frecvent penntru celebra casă de modă franceză Balmain şi a devenit muza directorului de creaţie de aici, Olivier Rousteing. În plus, Daniela a devenit unul dintre modelele preferat de celebra Carine Roitfield şi apare des în CR Fashion Book. Daniela a apărut pe coperta revistelor V Magazine şi Harper’s Bazaar, dar şi în publicaţii ca ELLE, Glamour, L’Officiel şi ediţia britanică a revistei Vogue.

Olivia Culpo

În timp ce era studentă la Universitatea Boston, Olivia a participat la concursul Miss Rhode Island, pe care l-a câştigat şi apoi a ajuns să fie numită şi Miss USA şi Miss Univers în 2012, devenind astfel prima concurentă din America laureată la doar 15 ani cu cel din urmă titlu. De atunci, Olivia a colaborat cu unele dintre cele mai prestigioase branduri din lumea modei (Cartier, Tod’s, Timex şi L’Oreal) şi a apărut pe coperta unor reviste ca Hello!, Fashion UK, Galore şi Seventeen (ediţia din America Latină), printre altele. Olivia are 2,1 milioane de fani pe Instagram, unde publică postări legate de propriile ei pasiuni, modă, frumuseţe şi wellness.

Hannah Ferguson

Originară din San Angelo (Texas), Hannah a impresionat odată cu apariţia în numărul dedicat costumelor de baie, din 2014, al revistei Sports Illustrated. La scurt timp după aceea, a atras atenţia lui Karl Lagerfeld şi a apărut în reclama din 2015 a companiei Chanel la parfumul Bleu de Chanel. De atunci, frumoasa blondă a apărut în editoriale pentru Harper’s Bazaar, CR Fashion Book-ul lui Carine Roitfeld şi LOVE Magazine, dar şi în calendarul publicaţiei, semnat de Hype Williams. Recent, Hannah a apărut într-un editorial marca Mario Testino, în numărul din septembrie 2017 al V Magazine, care scotea în evidenţă puterea feminină.

Ping Hue

Modelul chinezo-american Ping Hue s-a născut pe Strada Bowery, în Manhattan. Prima ei apariţie tip editorial a fost în Vogue China, alături de supermodelele asiatice Liu, Tao, Danni Li şi Du Juan, fotografiate de Dan Jackson. Extrem de silitoare, Ping a păstrat echilibrul între cariera de model şi facultate; a studiat ingineria chimică şi îşi dorea să devină asistentă, dar apoi a absolvit cu o diplomă în finanţe. Pe lângă paginile din Teen Vogue, ELLE, Marie Claire şi 10 Magazine, pe care le are în portofoliu, Ping a prezentat pe catwalk pentru Yohji Yamamoto, Polo Ralph Lauren, Naeem Khan, Vivienne Tam, Marchesa, Zimmerman şi Ports 1961.

Nadine Leopold

Originară din Austria, frumoasa Nadine Leopold a apărut pe coperta multor numere internaţionale ale revistei Glamour, dar şi Harper’s Bazaar Serbia, Grey Magazine şi The Daily Summer. A mai apărut în editoriale pentru Marie Claire Marea Britanie, Self şi ELLE Bulgaria. Recent, a fost fotografiată pentru două spreaduri editoriale în publicaţia CR Fashion Book, semnată de Carine Roitfeld. Nadine a fost fotografiată de celebrul Gilles Bensimon şi a apărut în campania de toamnă din 2015 a brandului Botkier. A urcat pe catwalk în show-ul din 2018 marca Phillip Plein şi apoi în campania primăvară/vară 2018 care a urmat. După ce a apărut în reclame pentru Victoria’s Secret, Nadine a participat la show-ul companiei din Shanghai, în 2017.

Caroline Lowe

Caroline Lowe, cunoscută pentru vibe-ul ei de „fată de treabă”, a apărut în reclame pentru Tommy Hilfiger, American Eagle şi Aeropostale, dar şi Pantene şi Soma Intimates. În plus, are o mini-carieră de actriţă, jucând în Cum să fii singur şi fericit şi War Dogs: tipii cu arme. Caroline a apărut în scurtmetrajul marca Funny or Die, Swimsuit Issue: Climate Change Edition (alături de Hannah Ferguson şi Erin Heatherton). Caroline locuieşte la New York şi face des poze pentru celebrul ei cont de Instagram, care a fost apreciat de cei de la GQ.com.

Ashley Moore

Ashley Moore e originară din Oceanside (California), dar a trăit prin toată ţara, pentru că părinţii ei lucrează în armată şi s-au mutat des. Înainte de a pleca la facultate, Ashley şi-a implorat mama să o lase să meargă la Los Angeles două săptămâni, pentru a încerca să devină model. La faţa locului, a mers la numeroase castinguri şi a fost respinsă din cauza înălţimii. Dar a fost plăcută de cei de la Nous Model Agency, care au angajat-o. De atunci, Ashley a apărut pe coperta revistei ARCADIA şi în editoriale pentru GQ, Seventeen, Cosmopolitan şi Nylon, printre altele. A defilat pe catwalk pentru Alice & Olivia, dar şi în filme, seriale şi reclame pentru brandurile Ross, Verizon şi Lexus.

Shanina Shaik

Originară din Melbourne (Australia), Shanina Shaik şi-a început cariera de model la 8 ani şi a avut şansa să apară, în 2013, în show-ul Victoria Secret’s. În plus, a mai defilat pe catwalk pentru Chanel, Tom Ford şi Stella McCartney, printre alţii. A fost fotografiată de David Sims pentru o serie de reclame la cosmetice Sephora şi a apărut în reclame pentru Smashbox şi L’Oreal. Shaik a apărut şi pe coperta unor reviste ca Harper’s Bazaar Singapore, Lurve şi Sunday Life Australia şi în editoriale de modă pentru ediţiile internaţionale din Vogue, W şi Interview.

Deven Windsor

Originară din St. Louis (Missouri), Devon Windsor a fost descoperită de un fotograf local, la o petrecere de bar-mitzvah. A avut şansa să apară, în 2014, în peste 20 de defilări pe catwalk, pentru sezonul de primăvară al unor brand-uri ca Prada şi Christian Dior. În plus, a apărut pe catwalk în show-uri marca Bottega Veneta, Alexander McQueen şi Chanel. Admirată de toată lumea pentru corpul ei atletic, Windsor a apărut în campanii pentru Jean Paul Gaultier, Max Mara Studio, Leonard şi Love Moschino. A fost văzută pe coperta unor reviste ca Vogue Turcia, 10, Oyster şi The Edit (Net a Porter). Craig McDean a fotografiat-o pentru un editoral în revista Interview şi a mai apărut în Vogue Germania, W, Teen Vogue, Pop şi CR Fashion Book.