Cine-i seful Ginei Pistol?

Apropo.ro / 02.04.2002, 10:20
Cine-i seful Ginei Pistol?
Una din cele mai populare vedete Playboy Gina Pistol, este, in acelasi timp, ceea ce se numeste "o femeie de casa" - gateste excelent si e obsedata de curatenie. "Lumea se asteapta ca o femeie care se dezbraca intr-o revista ca Playboy sa fie o femeie usoara si prostuta,


Una din cele mai populare vedete Playboy Gina Pistol, este, in acelasi timp, ceea ce se numeste „o femeie de casa” – gateste excelent si e obsedata de curatenie.

„Lumea se asteapta ca o femeie care se dezbraca intr-o revista ca Playboy sa fie o femeie usoara si prostuta, dar cei care ma cunosc cu adevarat ma apreciaza pentru ceea ce sunt”, ne spune Gina. Si se grabeste, zambind, sa adauge: „Adica o fata foarte placuta, foarte sociabila, foarte populara si foarte modesta”.

Precum spuneam, Gina mai poate sa adauge un „foarte” la lista de mai sus: este foarte priceputa in ale bucatariei.

A inceput sa gateasca de mica, din placere. Cand era copil si statea cu fratele ei mai mic, parintii ii lasau mancare, dar ea ii gatea fratelui ceapa calita cu bulion – si mancau amandoi cu placere sosul (si acum ii place asa ceva – ii place foarte mult ceapa calita, ii place usturoiul).

Prima chestie dulce pe care a facut-o – la noua ani – a fost un chec. De fapt, Ginei nu-i place numai sa gateasca, ci, in primul rand, sa manance.

Ne marturiseste ca este o gurmanda si ca ar manca orice, tot timpul. Asta nu inseamna insa ca nu se intretine: merge la sala de forta, nu mananca dupa 6 seara, bea multa apa (apa plata cu lamaie) si mananca multe fructe si salate.

Dintre mancaruri, cel mai mult ii plac preparatele din pasare – chestii autohtone, nu combinatii exotice (de tipul pui cu ananas).

De altfel, Gina apreciaza in general lucrurile rustice, naturale, care-i aduc aminte de copilaria petrecuta la bunici, intr-un sat din Teleorman. Ii place foarte mult la tara – „e altfel sa ai o copilarie in care sa simti natura; daca nu-ti rupi un picior, nu te julesti in genunchi si-n coate, parca nu ai copilarit”.

Iar ea si-a rupt si mana si picior, pentru ca obisnuia sa se urce prin copaci si iarna se dadea pe gheata, pe garla satului.

Mancarea pe care a preparat-o pentru noi se bazeaza pe o reteta traditionala moldoveneasca – pui cu smantina – dar pe care Gina a imbunatatit-o hotarator: in primul rand a inlocuit puiul cu rata si apoi a adaugat branza topita, ciupercutele si vinul alb.

Gina este o originala, iar ce a iesit – aripioare de rata cu sos de smantina si vin alb – a fost delicios. Parol!

De fapt, Ginei Pistol ii place sa gateasca, dar numai cand o face din proprie initiativa.

Cand e pusa sa prepare ceva, nu-i mai place. Cel care o impinge de la spate sa intre in bucatarie e prietenul ei si probabil face asta pentru a-i aminti cine-i seful.

Acolo, in bucatarie, el a agatat un „Regulament de ordine interioara”, unde sunt scrise 15 reguli, toate in genul „Seful este sef”, „Seful are dreptate”, „Seful are intotdeauna dreptate” sau „Daca iti critici seful, iti critici norocul”.

Nu este cazul sa va revoltati, totul este o banala gluma casnica. Gina ii gateste iubitului ei, iar el e mort dupa supa de pasare pe care i-o face.

Alfel, mai sef pentru Gina este motanul ei, Thomas, „un pisoi foarte rasfatat, foarte arogant, plin de fite” – dupa cum ea insasi il caracterizeaza.

Motanul doarme cu ea in pat, cu capul pe mana ei sau ii place sa stea pe marginea cazii si sa priveasca atunci cand Gina face baie. Asa sef sa tot fii!

Cezar Paul-Badescu

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: