Cine îi finanţează filmul Deliei Antal?

De: Cătălina Matei / 07.02.2012, 09:00
Cine îi finanţează filmul Deliei Antal?
De ziua ei, care a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie, Delia Antal a organizat o fastuoasă petrecere în Cavendish Club din Londra, acolo unde cei peste 200 de invitaţi s-au distrat pe cinste.

Şampania scumpă a curs din belşug, iar actriţa şi regizoarea filmului „DORA” a primit numai cadouri minunate. Sărbătorita a fost la înălţime. La petrecerea exclusivistă a purtat o rochie lungă, neagră şi extrem de decoltată în partea de sus, ceea ce a transformat-o într-o prezenţă sexy şi atrăgătoare, căci invitaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la ea. Rochia Deliei a fost creată de buna ei prietenă Ioana Bart.

Delia AntalAnul acesta de ziua ei, Delia Antal a lansat şi o campanie de promovare pentru filmul său şi a dăruit oaspeţilor, din partea casei sale de producţie, postere cu afişul filmului „DORA”, vederi, dar şi cartea cu acelaşi nume, în care se vorbeşte despre emigrare, trafic de oameni, abuz sexual, droguri şi religie. Invitaţii, în mare parte din lumea filmului, au făcut şi mici donaţii, căci aşa se procedează la Londra, ajutând astfel la strângerea fondurilor necesare pentru terminarea filmului Deliei Antal şi distribuirea acestuia în cinematografe.

Delia Antal„Am avut parte de o petrecere frumoasă de ziua mea la care au fost peste 200 de invitaţi, şi am fost surprinsă cu un tort superb şi delicios, cu posterul filmului „DORA”. Invitaţii s-au simţit foarte bine şi deja s-au legat colaborări între ei. Cadoul cel mai mare al serii a fost obţinerea fondurilor necesare pentru finalizarea filmului pe care l-am făcut. Iar companiile de distribuţie din Spania, Lauren Films şi Friki Films, mi-au oferit un deal de distribuţie în cinematografe, DVD-uri şi televiziuni, în Spania şi Portugalia”, povesteşte încântată actriţa.

A primit un set de bijuterii de la iubit

Iubitul Deliei Antal i-a fost alaturi la petrecere si i-a dăruit acesteia un frumos set de bijuterii Chopard. Frumoasa actriţă a asortat cerceii şi colierul la rochia decoltată pe care a ales s-o poarte de ziua ei. „Prietenul meu mi-a dăruit un set de bijuterii superbe. De la ceilalţi invitaţi am primit mai multe flori ca niciodată, parfumuri, ciocolată, dar şi două rochii de colecţie pe care le voi purta, cu siguranţă pe covorul rosu, atunci când îmi voi lansa filmul. Ceea ce este însă foarte important pentru mine este faptul că s-au ivit atât distribuitori, cât şi noi contracte pentru filmul „DORA”!”, a mai spus actriţa.