Cine îi ia locul Biancăi Drăguşanu la ”Te vreau lângă mine”? „E în cărţi”

De: Cristiana Trifu / 01.08.2018, 14:47
Cine îi ia locul Biancăi Drăguşanu la ”Te vreau lângă mine”?
Colaborarea dintre postul de televiziune Kanal D si prezentatoarea Bianca Dragusanu s-a incheiat odata cu finalul sezonului „Te vreau langa mine” din acest an

Prezentatoarea are un business de succes si este implicata in foarte multe proiecte personale carora vrea sa le dedice mai mult timp. In plus, Bianca Dragusanu  isi doreste sa petreaca mai mult timp cu fetita sa, Sofia Natalia, rodul iubirii dintre ea si prezentatorul TV, Victor Slav.

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

Aceasta este varianta oficială. Potrivit presei mondene, reprezentanţii postului au confirmat că noul sezon nu va mai fi prezentat de Bianca Drăguşanu.

Preferată pentru emisunea ”Te vreau lângă mine” este tot o vedetă de la Kanal D, Andreea Mantea (31 de ani), rămasă fără emisiunea de noapte, “Wowbiz”, pe care o prezenta cu Victor Slav.

Bruneta a dovedit pe parcurusul contractului că se descurcă de minune în rolul de prezentatoare, în plus, a reuşit să-şi gestioneze şi viaţa personală în aşa fel încât să nu fie implicată în scandaluri. ”Mantea e în cărţi pentru noul post. 90% va urma să prezinte «Te vreau lângă mine». Mai este o lună până va începe emisunea, aşa că vom vedea dacă turcii se răzgândesc”,a declarat o sursă.