Cine ii ia locul lui Răzvan Fodor la Vorbeşte lumea?

De: Nicoleta Nicolae / 07.09.2015, 17:00
Cine ii ia locul lui Răzvan Fodor la Vorbeşte lumea?
Răzvan Fodor s-a despărţit săptămâna trecută de emisiunea de pe Pro TV, alegând să se concentreze pe formatul MasterChef, unde este gazdă.

abriel Coveşeanu este noul membru al echipei de prezentatori de la Vorbeşte lumea, anunţă Pro TV. El vine în locul lui Răzvan Fodor, care s-a despărţit săptămâna trecută de emisiunea de pe Pro TV, alegând să se concentreze pe formatul MasterChef, unde este gazdă.


 

Cove va prezenta emisiunea de pe Pro TV alături de Nadine, Sore si Vica. Cove: “Ma simt foarte bine aici, fetele m-au primit minunat, exista o chimie extraordinara intre noi si ne intelegem perfect. La Vorbeste lumea ma simt ca acasa, ca intr-o familie. Imi doresc ca eu, Sore, Nadine si Vica sa le facem telespectatorilor dupa amiezile mai frumoase, mai pline de zambete, si sa le aducem in fiecare zi informatii utile si cei mai iubiti artisti.”

– See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/09/cove-in-locul-lui-razvan-fodor-la-vorbeste-lumea/#sthash.YkrQJLR0.dpuf

Cove va prezenta emisiunea de pe Pro TV alături de Nadine, Sore si Vica. Cove: “Ma simt foarte bine aici, fetele m-au primit minunat, exista o chimie extraordinara intre noi si ne intelegem perfect. La Vorbeste lumea ma simt ca acasa, ca intr-o familie. Imi doresc ca eu, Sore, Nadine si Vica sa le facem telespectatorilor dupa amiezile mai frumoase, mai pline de zambete, si sa le aducem in fiecare zi informatii utile si cei mai iubiti artisti.” – See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/09/cove-in-locul-lui-razvan-fodor-la-vorbeste-lumea/#sthash.YkrQJLR0.dpuf

Gabriel Coveşeanu este noul membru al echipei de prezentatori de la Vorbeşte lumea, anunţă Pro TV. El vine în locul lui Răzvan Fodor, care s-a despărţit săptămâna trecută de emisiunea de pe Pro TV, alegând să se concentreze pe formatul MasterChef, unde este gazdă.

Cove va prezenta emisiunea de pe Pro TV alături de Nadine, Sore si Vica. Cove: “Ma simt foarte bine aici, fetele m-au primit minunat, exista o chimie extraordinara intre noi si ne intelegem perfect. La Vorbeste lumea ma simt ca acasa, ca intr-o familie. Imi doresc ca eu, Sore, Nadine si Vica sa le facem telespectatorilor dupa amiezile mai frumoase, mai pline de zambete, si sa le aducem in fiecare zi informatii utile si cei mai iubiti artisti.”

Sursa: Paginademedia