Cine îi ia locul Mihaelei Rădulescu la emisiunea Românii au talent?

De: Cristiana Trifu / 13.08.2018, 13:39
Cine îi ia locul Mihaelei Rădulescu la emisiunea Românii au talent?
Mihaela Rădulescu pleacă de la Românii au talent! Diva de la Monaco nu va mai apărea ca membru al juriului la “Românii au talent”. Vedeta a renunţat la această colaborare, din motive personale, după cum precizează.

Mihaela Rădulescu a anunţat ruptura de Pro TV printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.”Dragii mei,

stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!
Mihaela Radulescu”

Ce nume sunt pe listă?

Locul rămas liber va fi ocupat, cel mai probabil, de o vedetă de mare calbriu, dat fiind că din juriu mai fac parte Florin Călinescu, Andra şi Andi Moisescu. Potrivit presei mondene, şefii Pro Tv au început negocierile cu câteva vedete, iar numele lor sunt dintre cele mai neaşteptate.

Prima pe lista postului de televiziune se pare că este chiar rivala Mihaelei Rădulescu, Andreea Marin, care la cei 43 de ani ai săi, şi-ar putea relansa complet cariera. Alte doua nume care sunt pe lista scurtă de negocieri ar fi cel al lui Mihai Petre, care în trecut a mai fost jurat la Pro TV, dar la Dansez pentru tine şi Marius Moga, care a participat şi el la Vocea României.