Cine-l pupă pe Bubico în bot? (Video)

Apropo.ro / 19.02.2013, 14:30
În Portland, Maine, anual are loc un concurs de pupat câinii în bot. La ce folosește?

Se spune despre gura unui câine că ar fi mai curată decât cea a unui om, și de aceea îți poți pupa patrupedul în bot oricât îți dorești.

Tindem să nu credem această teorie, mai ales că știm pe unde pun ei botul și pe unde se ling, dar fiecare face ce alegere vrea.

În Portland, Maine, de Ziua Îndrăgostiților are loc un festival la care stăpânii își pot pupa animalul în botic.

Proprietarii animalelor trebuie să-și lase câinii să îi lingă pe față, orice parte a ei, ba chiar și buzele, iar cel mai lung sărut și cel mai special este declarat învingător. Premiul pus în joc este un cec de 75 de dolari de la magazinul Planet Dog.

Fiecare participant trebuie să plătească 5 dolari taxă de intrare, dar ce nu face omul pentru animalul drag. Fondurile strânse sunt donate la Asociația Planet Dog.

Sunny

Sunny

Câștigătorul concursului din 2013 este Beau, un amestec între Yorkie și Teckel, în vârstă de 12 ani și proprietara sa Linda Walton. Sărutul lor umed a durat 45,8 secunde. Și în 2012 au ieșit campioni.

Django

Django

Pe locul doi a ieșit Sunny, un staffordshire terrier, și stăpâna Casey Mountain, cu sărutul de 16,8 secunde, iar pe locul al treilea Django și stăpâna Erik Boucker cu un pupic de 11,7 secunde.