Cine n-are carte, ajunge vedeta!

Apropo.ro / 22.11.2008, 14:33
Multe dintre vedetele autohtone nu prea ar avea ce sa treaca la sectiunea "Educatie" dintr-un CV

Celebritatea nu se invata la facultate! Multe dintre vedetele de la noi nu prea ar avea ce sa treaca la sectiunea "Educatie" dintr-un CV, de vreme ce s-au multumit sa termine doar 12 clase.

Gina Pistol, unul dintre iepurasii Playboy, a dat studiile pe celebritate imediat ce a absolvit Scoala de arte si meserii. Avand in vedere ca momentan este cotata printre cele mai bune fotomodele si castiga bani din frumusetea ei, unii ar spune ca nu a facut o alegere proasta…

Gina Pistol / Foto: go4it.ro

Nici celebra Mihaela Radulescu nu prea a dat pe la scoala, desi se lauda ca "da gata" patru facultati. S-a inscris, a trecut, dar s-a lasat… Vedeta a invatat 3 ani la IEFS, 2 ani la Filologie, 1 an la Psihologie si tot 1 an la Facultatea de Regie-film a Universitatii Hyperion.

Mihaela Radulescu / Foto: kissnews.ro

Nico nu a reusit sa termine nici liceul pana la varsta de 38 de ani, cand in sfarsit a reusit sa dea Bacul. Totusi, cantareata si-a trecut cu brio examenele in cariera muzicala, iar la Eurovision nu a intrebat-o nimeni cata carte are.

Nico / Foto: comunicatedepresa.ro

Florin Chilian nu a fost niciodata tentat sa se inscrie la facultate. Artistul a declarat pentru ziarul Click! ca "in viata poti fi campion si fara facultate".

Florin Chilian / Foto: muzica.phg.ro

Afla mai multe despre vedetele fara studii superioare, pe Click.ro