Cine nu a pastrat marcile biletelor nu intra la meci

Apropo.ro / 12.03.2005, 15:57
Cine nu a pastrat marcile biletelor nu intra la meci
Suporterii prezenți, joi, pe stadionul din Bulevardul Ghencea pentru Steaua-Villareal nu vor putea intra la meciul reprogramat pe 16 martie, daca nu au pastrat marcile biletelor. Conducerea FC Steaua București a decis ca accesul spectatorilor la meciul cu Villarreal CF,

Suporterii prezenți, joi, pe stadionul din Bulevardul Ghencea pentru Steaua-Villareal nu vor putea intra la meciul reprogramat pe 16 martie, daca nu au pastrat marcile biletelor.

Conducerea FC Steaua București a decis ca accesul spectatorilor la meciul cu Villarreal CF, amînat pentru miercuri, la ora 20.00, în prima manșa a optimilor Cupei UEFA, sa se faca astfel:

Între orele 17.00-18.00 vor intra pe stadion posesorii de abonamente, iar între orele 18.00-20.00 vor avea acces posesorii marcilor (cotoarelor) de bilete tiparite pentru partida care trebuia sa se dispute joi seara. Nu vor mai fi puse în vînzare alte bilete.

Meciul Steaua-Villarreal a fost amînat de UEFA pentru saptamîna viitoare deoarece gazonul stadionului Steaua a fost impracticabil ca urmare a ninsorii abundente care a început cu 45 de minute înainte de ora de start.

Partida Villarreal-Steaua, din manșa a doua a optimilor Cupei UEFA va avea loc pe 20 martie, pe stadionul „El Madrigal” din Vila-Real.

Mediafax