Cine şi-a pierdut puterile supranaturale în „Las Fierbinţi”!

Apropo.ro / 20.03.2015, 15:59
Cine şi-a pierdut puterile supranaturale în „Las Fierbinţi”!
Clarvăzătoarea Aspirina şi-a pierdut puterile supranaturale, iar Primarul Vasile şi-a recăpătat funcţia.
În episodul de aseară din „Las Fierbinţi”, Giani şi Bobiţă au făcut tot posibilul pentru a-şi băga beţe-n roate reciproc: dacă Bobiţă nu a reuşit să prindă nici măcar un peşte, Giani i-a dat clasă cu cele aproape 10 kg. Roata s-a întors în momentul în care Giani încerca să vândă captura, iar Bobiţă le spunea potenţialilor clienţi că peştele nu e prins într-un mod regulamentar, fiind utilizate pesticide şi alte metode artizanale. 
 
În cealaltă parte a localităţii, Aspirina şi-a pierdut puterile supranaturale, convingându-i că cei de la NASA au contactat-o somându-i pe locuitori să nu-l schimbe pe Vasile din funcţia de Primar. Evident, în toată această dispariţie miraculoasă era implicat şi complicele Primarului: Bobiţă. Dacă majoritatea localnicilor era preocupată de schimbarea celui mai important om din sat, Celentano îşi împărtăşea cunoştinţele din domeniul social media cu băiatul lui Firicel. Astfel, simpaticul personaj îl învăţa pe cel mic modalităţi de a obţine cu uşurinţă LIKE-uri de la fetele din sat. 
 
Nebunia continuă şi săptămâna următoare cu două episoade senzaţionale!
 
„Las Fierbinţi”, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat în fiecare miercuri şi joi, de la 21:30 numai la PRO TV!