Cine spune că ochelaristele nu sunt atrăgătoare? (Poze)

De: Carmen Ulian / 07.03.2014, 17:00
Ochelarii reprezintă fie un accesoriu la modă, fie o necesitate pentru a corecta o problemă vizuală. Nu trebuie să-ți fie rușine cu ochelarii pe care îi porți, pentru că te pot face și mai atrăgătoare.

Cine spune că nu ar umbla niciodată cu o tipă care poartă ochelari spunem că minte. În fanteziile bărbaților, și a unor femei, și-au făcut mereu loc și frumoasele cu ochelari. Au un farmec aparte și stârnesc cele mai ascunse gânduri intime.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

GALERIE FOTO

ochelari

ochelari

ochelari

Nici unei fete nu ar trebui să îi fie rușine că poartă ochelari, mai ales că în ultimii ani multe dintre vedete, și nu numai, au ales ochelari cu lentile simple, de sticlă, cu rame colorate și cu alte accesorii. Ochelarii pot da o notă aparte ținutei tale.

ochelari

ochelari

Cele care poartă ochelari pentru a corecta o problemă vizuală se pot răsfăța cu orice se poartă în materie, pot asorta ramele cu vestimentația, pot profita de ei în momentele intime din cuplu, și nu numai. Ochelarii îți oferă un plus de personalitate, frumusețe și senzualitate. Nouă ne plac ochelaristele, dar vouă?