Cine sunt artiştii care vor cânta la Premiile Grammy de anul acesta? (Video)

Apropo.ro / 13.01.2015, 17:19
Cine sunt artiştii care vor cânta la Premiile Grammy de anul acesta? (Video)
Revista Rolling Stone a publicat în premieră lista primilor artişti invitaţi să susţină recitaluri la cea de-a 57-ea ediţie a premiilor Grammy. Cine sunt aceştia? Haideţi să-i descoperim împreună!
Premiile Grammy recompensează an de an cei mai talentaţi muzicieni americani şi este totodată evenimentul de televiziune care poate rivaliza cu celebrele premii Oscar în termeni de audienţă. Tocmai de aceea, lista artiştilor invitaţi să susţină un moment muzical este una cât se poate de selectă: Madonna, AC/DC, Ed Sheeran, Ariană Grande şi Eric Church sunt printre primii artişti confirmaţi. 
  
Madonna a făcut referire la apariţia ei la premiile Grammy înainte de anunţul oficial, după ce a postat pe contul ei de Twitter, imaginea ultimului album „Rebel Heart” alături de un premiu Grammy.  Conform revistei Rolling Stone, aceasta este a cincea oară când Madonna se va sui pe scena prestigioasei festivităţi.  Ed Sheeran este nominalizat anul acesta la trei categorii cu albumul „My Everything”, respectiv pentru „Cel mai bun album al anului” , „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album vocal”. 
 
Până în 8 Februarie, când au loc premiile Grammy, vor mai fi anunţaţi şi alţi artişti.