Cine sunt celebritățile cu cele mai multe căsătorii

De: Carmen Ulian / 07.02.2015, 09:00
Dragostea și căsătoria nu merg întotdeauna mână-n mână, mai ales în lumea vedetelor. Rata divorțurilor este în creștere, și desigur, cea a căsătoriilor în scădere.

Nu toți își găsesc marea dragoste în tinerețe. Unele dintre vedetele prezentate mai jos au avut nevoie de câteva mariaje pentru a-și descoperi jumătatea, în timp ce altele doar au experimentat.

10. Bonnie Lee Bakley – 10 căsătorii

mariaje

Modelul și actrița Bonnie Lee Bakley este cunoscută și ca fosta soție a actorului Robert Blake, despre care se presupune că ar fi ucis-o. Niciodată nu a părut că s-a căsătoriut din dragoste, ci doar pentru faimă și bani. Prima dată s-a căsătorit la vârsta de 15 ani, în 1971, cu grecul Evangelos Paulakis pentru a putea obține el cartea verde. Câteva săptămâni mai târziu s-a plictist de soțul ei, iar acesta a fost deportat. Al doilea soț a fost vărul ei primar, Paul Gawron, iar mariajul a durat între 1977 și 1982 și împreună au avut doi copii. Jumătate dintre mariajele sale au fost anulate. Pentru că era obsedată de celebritate, ea s-a căsătorit cu Blake în 2000. În ciuda faptului că au avut un copil împreună, nu au trăit împreună ca o familie. A fost ucisă prin împușcare pe când se afla într-o mașină, în fața unui restaurant, în 2001. Blake a fost anchetat, dar judecătorii l-ar declarat nevinovat.

9. Zsa Zsa Gabor – 9 căsătorii

mariaje

Actrița din Ungaria declara despre ea că este o minunată păstrătoare de case. De câte ori părăsește un bărbat, îi oprește acestuia locuința. La vârsta de 20 de ani, Gabor s-a căsătorit prima dată cu un bărbat cu 18 ani mai în vârstă ca ea, Burhan Asaf Belge. Au divorțat după patru ani. A urmat apoi Conrad Hilton, căruia i-a fost soție timp de cinci ani. Sora actriței, Magda, a ajuns să-și împartă soțul cu Gabor, pe actorul George Sanders. Și cu acesta a stat cinci ani de zile, în timp ce sora ei a fost căsătorită cu el doar o lună de zile.

În 1986, Gabor s-a căstorit cu Frederic Prinz von Anhalt, mai tânăr cu 26 de ani. Și astăzi, la cei 97 de ani ai ei este căsătorită cu același bărbat.

8. Lana Turner – 8 căsătorii

mariaje

Lana a avut o diversitate de bărbați – milionari, actori, un hipnotist, dar niciun mariaj de succes. În 1940 se căsătorea pentru prima dată, cu Artie Shaw. Patru luni a durat mariajul lor, căci s-a îndrăgostit la prima vedere de Joseph Crane. S-a căsătorit cu el de două ori. Prima, în 1942 a fost anulată pentru că el era căsătorit cu o altă femeie, dar odată divorțul finalizat cei doi s-au recăsătorit.

Lana a mai avut un mariaj de patru ani, prin anii ’50, cu actorul lex Barker, dar a divorțat rapid de el după ce a aflat că îi abuzează sexual fiica. A opta căsătorie, cea cu Ronald Pellar, nu a fost un succes. Acesta i-a furat mulți bani, air mariajul lor s-a terminat repede, în 1972. Până la moartea ei, în 1995, Lana a refuzat să se mai mărite. Ea își dorea să aibă un soț și șapte copii, dar lucrurile au ieșit exact invers.

7. Larry King – 8 căsătorii

mariaje

Primul său mariaj a avut loc la începutul anilor ’50, cu Freda Miller. Din moment ce el avea 18 ani, părinții săi au încercat să-l convingă să anuleze mariajul, pentru câteva luni. Dup 10 ani s-a recăsătorit, dar cu Annette Kaye și împreună au avut un fiu. Când lucrurile nu au mai funcționat, el s-a cuplat cu un iepuras Playboy – Alene Akins. Doi ani mai târziu au divorțat, iar King nu a pierdut timpul, iar după un an s-a recăsătorit. Realizând că iepurașul lui nu are o relație, patru ani mai târziu se căsătorea din nou cu ea. În 1977 și-a găsit marea dragoste, pe Shaen Southwich, o cântăreață cu 20 de ani mai tânără. Acum, după 10 ani, cei doi sunt încă împreună.

6. Mickey Rooney – 8 căsătorii

mariaje

În viața sa lungă, de 90 de ani, actorul Rooney nu prea a stat necăsătorit. În 1942 s-a căsătorit cu Ava Gardner, dar au divorțat un an mai târziu. Ea a fost căsătorită cu Frank Sinatra. De atunci a fost din mariaj în mariaj, nu mai mult de doi ani distanță între acestea. A avut un mariaj scurt cu actrișa Martha Vickers, apoi unul de șase ani cu Elaine Devry. A avut patru copii cu Carolyn Mitchell, iar apoi a fost căsătorit câțiva ani cu Hockett Carolyn. În 1978 a întâlnit-o pe Jan Chamberlin, cu 20 de ani mai tânără. Au stat împreună până la moartea sa.

5. Elizabeth Taylor – 8 căsătorii

mariaje

Elizabeth Taylor a fost căsătorită de opt ori cu șapte bărbați, incluzând aici și cele două căsătorii eșuate cu Richard Burton, iubiorea vieții sale.

„Părinții m-au învățat că dacă te îndrăgostești, dacă vrei să ai o relație, trebuie să te căsătorești. Cred că eu sunt de modă veche”, spunea Tayloor despre căsătoriile sale. Primul mariaj a fost între 1950 și 1951, cu Conrad Hilton Jr.. După divorț s-a căsătorit cu Michael Wilding, care era cu 20 de ani mai în vârstă ca ea. Au fost împreună câțiva ani, au avut împreună doi copii, iar la o lună de la divorț se cupla cu Mike Todd. Apoi, Elizabeth i l-a durat pe Eddie Fischer lui Debbie Reynolds, dar totul s-a dus pe râpă când l-a întâlnit pe Richard Burton. Acesta era căsătorit la acea vreme. S-au întâlnit pe platourile de filmare de la Cleopatra, iar relația lor a durat 10 ani, asta prima dată. Au divorțat în 1974, dar s-au recăsătorit un an mai târziu, pentru ca să se despartă. Alte două mariaje ale sale cu fost cu senatorul John Warner și Larry Fortensky, care era cu 20 de ani mai tânăr. După divorțul lor din 2006, nu s-a mai recăsătorit și a rămas singură până la moartea ei din 2011.

4. Richard Pryor – 7 căsătorii

mariaje

Actorul de comedie s-a căsătorit de șapte ori cu cinci femei diferite, și între și în timpul mariajelor a mai avut timp și pentru alte câteva relații de amor. Prima căsătorie a fost la 20 de ani, cu Patricia Price, în 1960. După un an și un copil împreună și-au spus adio. Șapte ani mai târziu s-a căsătorit din nou, cu Shelley Bonis, de care a divorțat după doar doi ani, iar un an mai târziu era din nou mire, de această dată pentru Deborah McGuire. A divorțat, s-a însurat cu Jennifer Lee, au stat împreună un an, la începutul anilor ’80 se căsătorea din nou cu cu Flynn Belaine, de care a divorțat și s-a însurat din nou. A realizat că îi lipsește mult Lee, motiv pentru care s-a recăsătorit cu ea după 20 de ani de la nunta lor. Au fost împreună până la decesul lui, în 2005.

3. Martin Scorsese – 5 căsătorii

mariaje

Martina fost un norocos în privința carierei profesionale, dar cea privată a fost mai mult un eșec. Pe când era student a întâlnit-o pe Laraine Marie Brennan, cu care s-a căsătorit în 1965. În 1971 au divorțat, îar câțiva ani mai târziu s-a recăsătorit cu Julia Cameron, care i-a dăruit și o fiică. La aproape un an au divorțat.

Scorsese s-a îndrăgostit apoi de Isabella Rossellini cu care s-a căsătorit în 1979. Dragostea a durat până în 1983, când au divoțat de comun acord. Doi ani mai târziu se recăsătorea cu Barbara de Fina, cea care i-a produs câteva dintre filmele sale în cei șase ani de mariaj. A divorțat și de ea în 1991, și a găsit marea iubire în persoana lui Hellen Schemerhorn Morris. Cei doi sunt împreună și astăzi, după 20 de ani de mariaj.

2. Dennis Hopper – 5 căsătorii

mariaje

Actorul a avut primul mariaj de opt ani, între 1961 și 1969. După divorț, Dennis a început săs e întâlnească cu Michelle Phillips, prin 1970. Toată lumea a vorbit de mariajul lor căci poate fi un record hollywoodian – a durat opt zile. Doi ani mai târziu a avut o relație cu Daria Halprin. În 1989 și-a cunoscut a patra soție, Katherine LaNasa, care era cu 20 de ani mai tânără. La 60 de ani, în 1996, Dennis s-a căsătorit cu Victoria Duffy, 29 de ani. În 2010 s-au despărțit. În 2010 a decedat și Dennis Hopper, pe când procesul de divoț era în desfășurare la judecătorie.

1. Billy Bob Thornton – 5 căsătorii

mariaje

Primul mariaj al actorului a avut loc în 1978, cu Melissa Lee Gatlin. Au avut împreună o fiică, dar doi ani mai târziu au divorțat. În 1986 s-a căsătorit cu Toni Lawrence, iar un an mai târziu era din nou burlac. Între 1993 și 1997 a fost căsătorit cu iepurașul Playboy Pietra Cherniak, despre care s-a zvonit că ar fi fost abuzată de el. de la ea s-a mutat la actrița Laura Dern, iar de acolo a intervenit Angelina Jolie, de care Billy s-a îndrăgostit ca nebunul. S-au căsătorit în 2000, doar pentru doi ani. El are acum o relație cu Connie Angland ce durează de 10 ani.