Cine sunt concurenţii noului sezon “Te cunosc de undeva!” – FOTO

De: Cătălina Matei / 26.07.2016, 11:36
Cine sunt concurenţii noului sezon “Te cunosc de undeva!” - FOTO
Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu şi Şerban Copoţ sunt concurenţii care, alături de Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha şi Amna, vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor care va începe, în această toamnă, la Antena 1.

“Sunt foarte încântat să particip la “Te cunosc de undeva!”, deşi nu pot să ascund faptul că îmi este foarte frică de personajele feminine pe care le voi avea de interpretat. Pe de altă parte, atunci când am emoţii mai mari îmi iese treaba mai bine”, spune Dorian Popa.

Entuziasmat că participă la cel de-al zecelea sezon al show-ului se arată şi Dima Trofim. “Mi-a plăcut mult ideea să vin. Nu mi-e teamă de nimic, pentru că suntem la un show, nu dăm Bac-ul. E un noroc să fiu împreună cu Dorian în acest proiect. O să ne distrăm!”, adaugă Dima. Actorul Lucian Ionescu se bucură, la rându-i, să intre în minunatul joc al transformărilor. “Mi-am dorit să vin la „Te cunosc de undeva!” pentru că este o emisiune ce cuprinde toate cele trei arii care îmi plac: muzica, actoria şi dansul. Şi faptul că sunt toate împreună este extraordinar”, spune Lucian.

Pepe, câştigătorul sezoanelor trei şi patru, va participa de data aceasta în duet, alături de Maria Buză. “Mi-era dor de „Te cunosc de undeva!” şi consider că m-am întors acasă. Doar că acum nu mai lupt cu Maria Buză, ci luptăm împreună (râde) Mi-era dor de toată lumea de aici, de emoţia aceea din lift… Apropo, s-a schimbat liftul! (râde). E mişto că acum, eu şi Maria, descoperim personajele împreună şi mergem mult pe improvizaţie”, spune Pepe. Şi Şerban Copoţ se  bucură să vină din nou, la “Te cunosc de undeva!”. “M-a surprins propunerea pentru că, totuşi, am fost două sezoane. Înseamnă că le-a fost dor de mine şi asta m-a bucurat”, spune el.