Cine sunt cuplurile care îşi testează relaţia amoroasă în show-ul ”Temptation Island – Insula iubirii” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 11:21
 Cine sunt cuplurile care îşi testează relaţia amoroasă în show-ul ”Temptation Island – Insula iubirii” - FOTO
”Temptation Island – Insula iubirii” îi primeşte din nou, începând din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, pe curajoşii pregătiţi să plece pe drumul cunoaşterii, ştiind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. În Thailanda, cele mai puternice ispite masculine şi cele mai seducatoare ispite feminine aşteaptă însă să demaşte în cel de-al patrulea sezon ceea ce concurenţii ascund adânc în minte şi în suflet!

Din 1.500 de cupluri atent analizate şi confruntate cu riscurile la care îşi supun relaţia, în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, au fost alese patru cupluri cu poveşti de viaţă spectaculoase, cu relaţii sudate, cu problematici inedite, şi cu mize însemnate! Au călătorit 10.000 de kilometri spre Paradis, neştiind că, de fapt, călătoresc spre sufletul lor, iar Thailanda i-a primit cu braţele deschise, dornică să îi cunoască!

Hannelore Ulrich (26 de ani) şi Bogdan Ionescu (28 de ani), din Timişoara, au o relaţie de mai bine de şase ani şi jumătate şi au adus cu ei în Thailanda o miză foarte mare pentru testul cu cel mai sincer răspuns: cei doi au ajuns pe Insulă cu nunta deja programată! Tinerii îndrăgostiţi au propriile afaceri în oraşul lor natal, iar în timp ce Bogdan se ocupă de firma sa de tractări de maşini, Hannelore este coregrafă şi are un club de dans pentru copii. Ca urmare, cei doi ajung să petreacă împreună mai puţin timp decât şi-ar dori, iar de-a lungul timpului, acest lucru a creat probleme în relaţia lor.

Mirela Baniaş (35 de ani) şi iubitul său mai tânăr, Ionuţ Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o reţea de socializare şi după ce au vorbit o scurtă perioadă, şi-au dat întâlnire. Mirela povesteşte că din prima clipă au simţit atracţia, aşa că s-au sărutat de parcă se cunoşteau de o viaţă, iar de atunci sunt împreună. Relaţia lor este însă una la distanţă deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuţ lucrează în Târgu Mureş. Distanţa, dar şi experienţele mai vechi cu bărbaţii, o fac pe Mirela să fie foarte geloasă, chiar dacă iubitul său o asigură de fiecare dată că nu are motive. 

Cel mai tânăr cuplu din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, Marinela Mavrodin (19 ani) şi Iulian Chiru (24 de ani), sunt împreună de aproape doi ani. Cel mai mare obstacol din relaţia lor a venit la scurt timp după ce Iulian a cerut-o în căsătorie! Marinela a acceptat, însă la scurt timp i-a spus iubitului ei că s-a îndrăgostit de un alt bărbat şi s-a mutat cu acesta. Tânăra povesteşte că Iulian nu a încetat nici o clipă să lupte pentru ea, iar după o vreme cei doi s-au împăcat, iar acum îşi fac din nou planuri de viitor împreună.

Cătălina Dimache (32 de ani) şi Răzvan Manea (26 de ani) formează un alt cuplu care s-a născut datorită reţelelor de socializare. Cati, care a fost căsătorită şi are un copil alături de fostul său soţ, povesteşte că s-a îndrăgostit de Răzvan la prima vedere pentru că este îndrăzneţ şi sincer. Tot acestea au fost şi calităţile care au făcut-o pe Cati să îi ierte iubitului săi şi infidelităţile.

Începând din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, cele patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.