Cine sunt finaliştii ”Te cunosc de undeva!”?

De: Mioara Tronaru / 24.05.2012, 11:25
Cine sunt finaliştii ”Te cunosc de undeva!”?
Sâmbată seara au fost aflate numele celor patru finalisti ai emisiunii ”Te cunosc de undeva!”. Lora, Jorge, Deli şi CRBL sunt cei care au însumat cele mai multe puncte pe parcursul celor zece ediţii şi care, vor intra sâmbăta viitoare în marea finală live.

Personajele pe care le vor interpreta pe scena „Te cunosc de undeva!” au fost alese de public. Tot publicul va fi şi cel care va alege pe 26 mai marele câştigător al primului sezon.
Au trecut prin transformări spectaculoase şi au fost de nerecunoscut. Delia, Jorge, CRBL şi Lora se vor lupta sâmbătă pentru marele premiu de 15.000 de euro, premiu ce va fi donat unei cauze sociale, cea pentru care fiecare concurent a luptat în fiecare ediţie.

LoraToţi au fost câştigători cel puţin o dată. Lora a impresionat cu Gwen Stefani, Delia cu Adele, Jorge cu Elvis, iar CRBL cu Artanu, personaje care le-au adus câte 1000 de euro. Fie că au câştigat sau nu, au făcut show la Antena 1. In sală la marea finală se vor afla susţori ai concurenţilor, dar şi fani de pe FacebooK. Telespectatorii pot participa la concursul organizat de producători pe www.facebook.com/tecunoscdeundeva şi se pot număra printre norocoşii care o să îi vadă live pe concurenţi. In urma voturilor fanilor, Delia va fi Romica Puceanu. Artista nu va interpreta pentru prima oară un personaj total diferit de stilul ei. A fost pe rând Maria Tănase, Tarkan, Lady Gaga, Adele sau Loredana. CRBL va intra în pielea lui Puff Daddy după ce a surprins cu personaje precum Julio Iglesias, 50 CENT, Tina Turner sau Fuego. Jorge a primit de la public rolul lui Birtney Spears. Nu ar fi prima oară când Jorge ar trebui să interpreteze o femeie.

DeliaIntr-una dintre primele ediţii, a interpretat-o cu succes pe Beyonce, iar lookul şi coregrafia au făcut senzaţie. Lora va fi Duffy. Telespectatorii au ales pentru ea piesa Mercy, după ce au putut-o vedea în pielea unor artişti precum Madonna, Bob Marley, Mihai Trăistariu, Michael Jackson sau Cyndi Lauper. Cine va fi marele câştigător, telespctatorii vor afla urmărind sâmbătă, de la 20.20, marea finală live „Te cunosc de undeva!”, numai la Antena 1.