Cine sunt noii prezentatori de la Cronica Cârcotaşilor?

De: Cătălina Matei / 04.09.2014, 12:50
Cine sunt noii prezentatori de la Cronica Cârcotaşilor?
La aproape 15 ani de la prima ediţie, „Cronica Cârcotaşilor” a adunat 30 de sezoane şi se pregăteşte de încă unul, programat să înceapă, miercuri, 17 septembrie, la Prima TV. Cu noi prezentatori, bineînţeles, după ce Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au părăsit ”Cronicuţa”.

Până la premiera cu noi prezentatori, fierberea cea mare este pe Facebook. Pe www.facebook.com/Carcotasii, cei care iubesc show-ul nu doar că-şi dau cu părerea despre cine vine la Cronică, ba chiar se autopropun! Cu aplicaţia “Ghici cine vine la Cronică!”, fanii se aşază la pupitrul emisiunii împreună cu prietenul de la scara blocului, cu iubita sau soţia din domiciliu sau… cu soacra pe care o doreşte la domiciliu. Al ei, fireşte.

Noul sezon al “Cronicii Cârcotaşilor” are actori noi, momente noi, dar păstrează şi ingredientele care au dat gust satirei în toţi aceşti ani. Top Ruşinică, Vocea Poporului, Bâlbele TV vor continua să facă parte din cea mai longevivă emisiune de umor din România. De asemenea, Bebeluşele vor fi însoţite de binecunoscutele personaje care au strâns telespectatorii în faţa micului ecran.