Cine transmite concertul lui Robbie Williams de la Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 30.06.2015, 19:00
Cine transmite concertul lui Robbie Williams de la Bucureşti
Fanii lui Robbie Williams care nu pot ajunge la concertul susţinut de artist în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, pot urmări show-ul online, pe telekomtv.ro, precum şi pe aplicaţia de mobil Telekom TV.

Utilizatorii sunt invitaţi să îşi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite până pe 16 iulie, ora 16.00, fie că sunt sau nu clienţi Telekom, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

În plus, clienţii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD şi 440 HD), pe 17 iulie, începând cu ora 18.00.

Înregistrarea pentru unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro, urmând o serie de paşi. Informaţiile complete despre înregistrare, atât pentru clienţii Telekom, cât şi pentru cei care nu utilizează aceste servicii sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Concertul lui Robbie Williams va avea loc pe data de 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional „Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări.

Sursa: MEDIAFAX