Cine vine în România în 2013

De: Nicoleta Nicolae / 02.01.2013, 12:00
Cine vine în România în 2013
Dacă anul trecut am avut parte de o serie de concerte, iar numeroase vedete de talie internaţională au venit pentru prima oară în România, nici în 2013 nu vom duce lipsă de astfel de evenimente. Andrea Bocelli, Jennifer Lopez, Richard Clayderman, Depeche Mode, Yanni, Vaya con Dios sau Smokie sunt doar câţiva dintre artiştii care vor face show în acest an la Bucureşti.

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli – Prima oară în România
Deşi a fost programat iniţial pe 10 mai 2013 în Piaţa Constituţiei, concertul Andrea Bocelli a fost mutat pe 25 mai 2013 la Romexpo din cauza numărului mare de bilete vândute. Va fi pentru prima oară când artistul italian va urca pe o scenă din România. Cu peste 60 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi numeroase premii câştigate, Andrea Bocelli vine la Bucureşti să cânte cele mai cunoscute piese ale sale precum „Con te Partiro”, „Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma”. Preţul biletelor începe de la 150 lei şi ajunge până la 1.400 lei în zona VIP.

Slash: Show cu chitară
Unul dintre dei mai cunoscuţi chitarişti la nivel mondial, Slash, va concerta pe 5 februarie, de la ora 19.30 la Sala Palatului din Bucureşti. Alături de el, vor urca pe scenă şi Mzles Kennedy şi The Conspirators. Preţul unui billet variază între 100 lei şi 360 lei.

Yanni

Yanni, a doua oară în România
După concertul susţinut pe Zone Arena în 2011, artistul grec Yanni va concerta din nou la Bucureşti. De această dată, concertul va avea loc la Sala Palatului, pe 30 martie. Yanni, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai Greciei, promite să-şi încânte şi de această dată fanii din România. Biletele au fost puse în vânzare, iar preţurile sunt cuprinse între 150 lei şi 1.200 lei.

Roger Waters (Pink Floyd)
Legenda rockului mondial la Bucureşti
Celebrul basist al trupei britanice „Pink Flozd”, Roger Waters vine la Bucureşti pe 28 august, unde va susţine concertul-eveniment „The Wall” în Piaţa Constituţiei. Show-ul reprezintă o combinaţie de muzică live, proiecţii impresionante, efecte vizuale uimitoare şi decoruri grandioase, reunite toate sub forma celebrului zid. Biletele au fost puse deja în vânzare, iar preţurile variază între 135 lei şi 950 lei.

Smokie
Concert la început de martie
La începutul primăverii, pe 2 martie 2013, trupa Smokie revine la Bucureşti pentru concertul de la Sala Palatului. Fanii trupei se vor putea bucura de piesele consacrate ale binecunoscuţilor britanici. Smokie se numără printre puţinele trupe care ne-au vizitat ţara pe vremea comunismului, mai precis în 1982, iar după anii ’90, membrii trupei au revenit de mai multe ori la noi în ţară. Preţul biletelor este cuprins între 90 lei şi 250 lei.

King On Ice
Fac din nou show la Bucureşti
Regii gheţii vin pentru a cincea oară la Bucureşti pe 30 martie 2013, pe patinoarului Mihai Flamaropol. „Kings On Ice” îi are în prim-plan pe patinatorul rus, Evgeni Plushenko, multiplu campion european, mondial şi olimpic, şi violonistul Edvin Marton, iar în numai cinci ani au devenit un etalon al show-ului pe gheaţă. Preţul unui bilet încpee de la 100 lei până la 400 lei.

Richard Clayderman
Cântece de dragoste marca Richard Clayderman
Cunoscutul artist francez, Richard Clayderman, cunoscut pentru baladele sale de dragoste, revine la Bucureşti în primăvara acestui an. Pe 21 martie, cel mai popular pianist al lumii din ultima vreme, va susţine un concert pe scena Sălii Palatului alături de orchestra sa. Preţul biletelor este cuprins între 95 lei şi 400 lei în zona VIP.

Vaya con Dios

Vaya con Dios
Concert de adio la Bucureşti!
Celebra trupă belgiană, Vaya con Dios, îşi anunţă retragerea prin megaturneul „Farewell Tour”. După ce au susţinut în 2009 şi 2010 două concerte în Capitală cu casa închisă, trupa belgiană a decis să inclusă şi România pe lista turneului internaţional de adio. Astfel, pe 15 martie membrii trupei vor fi prezenţi la Bucureşti, unde vor susţine un concert de adio la Sala Palatului. Biletele la concert variază între 120 lei şi 250 lei.

Depeche Mode

Depeche Mode
Promit un show de zile mari
Britanicii de la Depeche Mode vor fi prezenţi la Bucureşti pe 15 mai 2013, unde vor concerta pe Arena Naţională. După ce în 2009 au anulat show-ul din Bucureşti cu 2 zile înainte, membrii trupei pormit să se revanşeze cu această ocazie. Depeche Mode este considerată cea mai de succes trupă de muzică electronică a lumii cu peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Preţul unui bilet începe de la 135 lei şi ajunge până la 435 lei.

Jennifer Lopez
Show amânat pentru 2013
Deşi mulţi se aşteptau să o vadă în carne şi oase pe J Lo anul trecut, concertul divei latino-pop a fost amânat din motive tehnice pentru 2013. Astfel, organizatorii concertului, în accord cu managerul artistei, intenţionează reporgramarea show-ului în cursul acestui an. Mai mult ca probabil, concertul va fi organizat într-un spaţiu exterior pentru a îndeplini toate cerinţele tehnice necesare. Cei care au achiziţionat deja bilete pentru concertul J Lo de anul trecut le pot folosi liniştiţi pentru show-ul de acum. Data exactă a concertului nu a fost încă stabilită, organizatorii urmând să stabilească ultimele detalii în privinţa evenimentului.

Justin Bieber

Justin Bieber
Concert la Bucureşti (zvon)
Deşi s-a zvonit încă de anul trecut că idolul adolescenţilor, Justin Bieber, va concerta la Bucureşti, se pare că lucrurile se vor concretiza pentru prima jumătate a acestui an. Există şanse mari ca evenimentul din acest an să fie confirmat, informaţia fiind susţinută şi de datele turneului „Believe”, ce va ajunge în primavară în Europa şi poate se va încheia chiar la Bucureşti.

Andreea Tufan