Cinefilii mai vor un maraton de film si clubbing

Apropo.ro / 03.06.2008, 16:00
Cinefilii mai vor un maraton de film si clubbing
Dupa 24 de ore incendiare, Maratonul filmelor Burn, organizat la CinemaPRO, si-a desemnat castigatorii, 51 de cinefili fericiti.

Dupa 24 de ore incendiare, Maratonul filmelor Burn, organizat la CinemaPRO, si-a desemnat castigatorii, 51 de cinefili fericiti. Unul dintre ei a plecat acasa cu doua bilete la festivalul de muzica Benicassim din Spania.

Concurentii au avut de infruntat oboseala si de respectat un regulament draconic ce nu le-a permis sa atipeasca pe durata desfasurarii competitiei sau sa paraseasca sala in afara pauzelor, indiferent de motivul invocat.

Cu toate acestea, devoratorii de filme au rezistat eroic pana la gala de premiere, doar douazeci dintre ei fiind surprinsi dormind. Si cum nu li se intampla in fiecare zi sa aiba ocazia de a viziona consecutiv 10 super filme combinate cu sesiuni de muzica de club, cei descalificati au ramas in sala sa admire spectacolul pana la final.

Iubitorii de film au avut parte si de o surpriza: celor trei DJ-i care si-au anuntat initial prezenta la pupitru, DJ Optick, DJ Vania si DJ Pagal, li s-a alaturat si DJ Faster care a performat mixaje techno si funky! Toate cele patru pauze de clubbing au facut senzatie in randul spectatorilor care au dansat si au aplaudat minute in sir.

Cronometrul s-a oprit sambata seara, 31 mai, la ora 21:00 cand au inceput emotiile extragerilor. Cei mai norocosi cinefili au fost premiati cu iPod-uri, invitatii la The Mission Weekend Dance si, marele premiu, excursia pentru doua persoane la festivalul de muzica Benicassim castigata de Cristian Belciug.

Ceilalti participanti au declarat ca asteapta cu nerabdare organizarea unui maraton de 48 de ore de film si clubbing.