Ciocolata cu piper

Apropo.ro / 19.10.2004, 11:40
Ciocolata cu piper
Telenovela marca GLOBO, Ciocolata cu piper (Chocolate com pimenta) are în distribuție actori îndragiți telespectatorilor din Romania: Murilo Benício (Clona), Mariana Ximenes (Șapte femei), Marcello Novaes (Clona, Șapte femei), Osmar Prado (Clona). Ciocolata cu piper este


Telenovela marca GLOBO, Ciocolata cu piper (Chocolate com pimenta) are în distribuție actori îndragiți telespectatorilor din Romania: Murilo Benício (Clona), Mariana Ximenes (Șapte femei), Marcello Novaes (Clona, Șapte femei), Osmar Prado (Clona). Ciocolata cu piper este o telenovela fascinanta, a carei acțiune se desfașoara în Brazilia anilor ’20, într-un orașel a carui dezvoltare economica depinde de fabrica locala de ciocolata.

Ana Francisca (Mariana Ximenes) este o fata saraca, urata, care, dupa ce a fost umilita de tot orașelul, se casatorește cu proprietarul fabricii de ciocolata și se transforma într-o femeie frumoasa, stilata și bogata, care vrea sa se razbune pe cei care i-au facut rau.

La scurt timp, ramane vaduva și va trebui sa lupte singura cu cei care, prin diverse tertipuri, încearca sa o înlature de la conducerea fabricii. Dragostea dintre ea și Danilo (Murilo Benício) supraviețuiește de-a lungul anilor, în ciuda distanței și a obstacolelor. Olga (Priscila Fantin) este o fata de bani gata care încearca, în fel și chip, sa i-l fure Anei Francisca pe Danilo.

Coloana sonora include: IÂ’m in the Mood of Love (Rod Stewart), Mack the Knife (Louis Armstrong), PuttinÂ’ on the Ritz (Fred Astaire), Night and Day (Ella Fitzgerald), Hey There (Bette Midler), In the Mood (Glenn Miller), Over the Rainbow (Luiza Possi)

Telenovela are un imens succes în Brazilia, atigand o cota zilnica de piața de peste 70%. În Portugalia este programul numarul 1 ca audiența!

Scenariul are la baza povestea din opereta Vaduva vesela de Franz Lehar. Multe dintre scene au fost filmate în Buenos Aires, Argentina. Murilo Benício a fost asaltat de fane, el trebuind sa aiba în permanența un bodyguard cu el.

Acasa Magazin