Ciprian Marica a combinat-o pe Gina Pistol la Stuttgart (Cancan)

Apropo.ro / 30.01.2009, 10:37
In urma cu doua zile, Gina Pistol anunta ca s-a despartit oficial de fostul iubit, omul de afaceri Nicola, cu care avusese o relatie de 3 ani, scrie Cancan.

In urma cu doua zile, Gina Pistol anunta ca s-a despartit oficial de fostul iubit, omul de afaceri Nicola, cu care avusese o relatie de 3 ani.

"Ne-am separat de o luna. Stiu ca suna ciudat, dar Craciunul l-am petrecut impreuna, chiar daca hotarasem deja sa ne despartim. Am facut-o pentru parintii lui. Le-am acceptat invitatia la masa de Craciun si nu am vorbit nimic despre asta", a explicat in Cancan

Gina, care nu a rezistat singura decat o saptamana. A plecat la munte, acolo unde a lucrat ca MC la un concurs de barmani, in clubul The Office. Acolo se afla si Ciprian Marica, fotbalistul ramanand surprins de faptul ca Gina era singura, fara Nicola.

Atacantul lui Stuttgart a inceput sa se intereseze prin intermediul unor prieteni comuni de situatia sentimentala a vedetei "Playboy" si cand a aflat ca este singura, a trecut in ofensiva. A reusit sa obtina a doua zi numarul de telefon al fetei, aceasta acceptand sa fie sunata de Ciprian.

Au vorbit amical si chiar s-au mai vazut pana la finalul anului la vila inchiriata de fotbalist, impreuna cu prietenii sai, la Poiana Brasov.

"Gina a venit intr-o seara in Poiana, cu niste amici, acolo unde statea Ciprian cu prietenii sai. Au jucat carti, au glumit, dar nu au lasat sa se inteleaga ca ar fi ceva intre ei", a povestit un martor al acelei seri.

Mai multe detalii despre relatia dintre cei doi, pe Cancan.ro

Sursa foto: MediafaxFoto