Circuit in Nordul Moldovei

Apropo.ro / 20.02.2002, 18:56
Circuit in Nordul Moldovei
Daca vreti sa va reculegeti si sa vedeti cateva dintre cele mai frumoase biserici din lume, faceti un tur chiar la noi in tara, in nordul Moldovei. Nu cumva sa va lasati apratul de fotografiat acasa. Ca sa vedeti cele mai frumoase peisaje, intr-un cadru unic, de liniste si

Daca vreti sa va reculegeti si sa vedeti cateva dintre cele mai frumoase biserici din lume, faceti un tur chiar la noi in tara, in nordul Moldovei. Nu cumva sa va lasati apratul de fotografiat acasa.

Ca sa vedeti cele mai frumoase peisaje, intr-un cadru unic, de liniste si smerenie, faceti un tur pe la manastirile moldovenesti. Felul de a fi al oamenilor, frumusetea picturilor si arhitectura deosebita a bisericilor de aici va vor incanta cu siguranta. In putine locuri este atat bogatie spirituala.

In pretul de 750.000 de lei intra transportul cu autocarul, cazarea la manastirile Putna si Sihastria, taxele stradale si de parcare si serviciile ghidului.

Cu ocazia acestui circuit puteti sa vizitati Cetatea de Scaun din Suceava ( sa va minunati de farmecul vestigiilor istorice ), Manastirea Sf. Ioan cel Nou, Manastirea Putna si Sihastria, Chilia lui Daniil Sihastru, Manastirea Voronet, Humor, Secu, Neamt sau Agapia.

Zona este superba, cu peisaje minunate. Drumurile de munte sunt strajuite de brazi inalti si stufosi si chiar langa Agapia curge un raulet limpede. Ce mai, cadru de poveste. Una peste alta, merita investitia, macar pentru puitina curatenie sufleteasca si peisaje ca desprinse din povestirile istorice.

Sursa : Bucur Tourism & Travel