Circulația a fost deschisă pe autostrăzile A2 București – Lehliu și A3

Apropo.ro / 28.01.2014, 09:26
Circulația a fost deschisă pe autostrăzile A2 București - Lehliu și A3
Circulația pe autostrăzile A3 și A2 București - Lehliu, închisă de sâmbătă, a fost redeschisă marți dimineață, iar în continuare se intervine pentru îndepărtarea zăpezii pe tronsonul Lehliu - Drajna.

Traficul feroviar este deschis, marți, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restricții de circulație, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei „CFR”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Circulația pe autostrăzile A2 București – Lehliu și A3 a fost deschisă

Circulația pe autostrăzile A3 și A2 București – Lehliu, închisă de sâmbătă, a fost redeschisă marți dimineață, iar în continuare se intervine pentru îndepărtarea zăpezii pe tronsonul Lehliu – Drajna.

Potrivit Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), circulația pe autostrada A2 București – Lehliu a fost deschisă marți, de la ora 08.30, pentru toate categoriile de vehicule.

De asemenea, de la ora 9.00 a fost deschisă circulația și pe autostrada A3, între Centura București și Ploiești.

Traficul a fost deschis marți dimineață și pe DN 22 intersecție DN 22D – limită județ Constanța, DN 22F Horia – Nalbant, DN 22D Măcin – Horia, DN 2 limită județ Ialomița – Focșani, DN 1B limită județ Prahova – intersecție DN 2, DN 2N Dumbrăveni – Jitia, DN 23A Focșani – Ciorăști, DN 10 și DN 22A.

Citește mai multe detalii despre starea drumurilor din București și din țară, pe Mediafax.ro