Cisse spera ca Houllier va ramîne la Liverpool

Apropo.ro / 22.03.2004, 11:05
Cisse spera ca Houllier va ramîne la Liverpool
Atacantul francez al echipei Auxerre, Djibril Cisse, care va evolua din sezonul viitor la FC Liverpool, spera ca antrenorul Gerard Houllier sa ramîna la conducerea tehnica a formației engleze. Cisse, care este în prezent golgheterul campionatului Franței, cu 18 goluri marcate în 29

Atacantul francez al echipei Auxerre, Djibril Cisse, care va evolua din sezonul viitor la FC Liverpool, spera ca antrenorul Gerard Houllier sa ramîna la conducerea tehnica a formației engleze.

Cisse, care este în prezent golgheterul campionatului Franței, cu 18 goluri marcate în 29 de etape, s-a aratat îngrijorat în legatura cu situația lui Houllier. 

„Sper din toata inima sa ramîna, pentru ca daca eu ajung la club și el nu va mai fi, va fi neplacut pentru mine. Cu el am negociat sosirea mea la club. Daca el nu va mai fi, pentru mine va fi foarte dificil. Aș fi putut sa plec la Real Madrid. Am refuzat doua oferte din partea lor pentru ca am preferat Liverpool”, a declarat Cisse, pentru site-ul oficial al gruparii engleze. 

Echipa Liverpool a fost eliminata din Cupa Angliei și ocupa locul patru în campionat, cu 45 de puncte dupa 29 de etape.    

Mediafax