Cîștigă excursii participând la concursul „Turist în orașul meu”

De: Marian Andrei / 02.04.2013, 13:22
Cîștigă excursii participând la concursul
Mediafax.ro pornește azi o campanie destinată promovării orașelor din România, prin care îndeamnă locuitorii să prezinte cele mai frumoase locuri din orașele lor și să adune cât mai mulți susținători, prin intermediul platformei disponibile.

Campania se va desfășura exclusiv online, sub forma unui concurs de fotografie, în care participanții trebuie să încarce o imagine reprezentând un loc frumos din orașul lor, alături de o scurtă descriere și apoi să strângă cât mai multe voturi. Fiecare participant se va înregistra în concurs, introducându-și numele și adresa de email și va putea încărca o singură fotografie, pe orasulmeu.mediafax.ro.

Această campanie va dura trei săptămâni, iar la final vor fi desemnați trei câștigători, în ordinea numărului de voturi adunate. Premiile acordate constau în pachete turistice.

Premiul I este un circuit în mai multe orașe din România, iar câștigătorul poate alege din patru variante disponibile.

Premiile al II-lea și al III-lea sunt reprezentate de două weekend-uri la Poiana Brașov și, respectiv, Predeal.

Toate cele trei premii sunt furnizate de către partenerul campaniei – TUI Travel Center.

În completarea competiției între participanți vor fi contorizate voturile adunate în total de către orașe, formându-se, astfel, un top al orașelor. Orașul cu cele mai multe voturi va beneficia de o galerie pe www.mediafax.ro, cu fotografii realizate de fotografii Mediafax Foto.

Pentru mai multe informații, intră pe orasulmeu.mediafax.ro.