Cît durează o căsnicie

Apropo.ro / 29.10.2007, 00:00
Cît durează o căsnicie
După 40 de ani de burlăcie, Eddie Cantrow începe să se întrebe dacă nu cumva face prea multe nazuri în privinţa femeilor.

De la această idee pînă la descoperirea iubirii adevărate nu trece mult timp şi se şi trezeşte în luna de miere. În numai cîteva zile, Eddie îşi dă seama ce greşeală imensă a făcut: blonda angelică care i-a spus ”da” e o fiinţă vulgară, amatoare de sex atletic. Şi, în timp ce proaspăta nevastă îşi oblojeşte arsurile (soarele în exces dăunează chiar şi în luna de miere) în camera de hotel, Eddie se îndrăgosteşte… de altcineva. Filmul e remake-ul peliculei omonime din 1972, în regia lui Neil Simon. Peter Farrelly spune despre acest proiect: ” era unul dintre filmele mele favorite şi prima reacţie a fost de respingere”. Dar filmul a fost adaptat urgent după chipul şi asemănarea celor doi Farrelly.

”Ne simţim bine realizînd comedii pentru adulţi, pentru că asta ştim să facem. Chiar dacă unora nu le place, publicul asta vrea! Cred că scene de sex ca în filmul nostru nu aţi mai văzut în nici o comedie!” – Peter Farrelly

Premiera 2 noiembrie
TO: The Heartbreak Kid. Producţie SUA, 2007. R: Bobby Farrelly, Peter Farrelly. Cu: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller.
Distribuit de Ro Image 2000. Avanpremiera: CinemaPro, joi, 1 noiembrie, 21.45