Citește o carte sau urmărește filmul tău preferat în compania magicului șemineu pe lemne premium

De: ApropoTV.ro / 17.01.2023, 14:30
Citește o carte sau urmărește filmul tău preferat în compania magicului șemineu pe lemne premium

Nu foarte multe lucruri în viața aceasta îți pot garanta confortul termic, designul exclusivist și momente de relaxare totală, așa cum poate s-o facă un șemineu de calitate premium.  Așadar, dupa o zi istovitoare petrecută la muncă, citește o carte sau urmărește filmul tău preferat în compania unui dispozitiv spectaculos care te așteaptă cu căldura lemnelor ce ard mocnit.

 

De peste 20 de ani de muncă, pasiune și profesionalism, meșterii în șeminee de la Sibiu sunt cei care aduc confortul termic în casele românilor din întreaga țară. Designul și funcționalitatea focarelor premium oferite de profesioniștii sibieni, completează cu personalitate și confort, dând o notă aparte de stil și eleganță, oricărui tip de locuință, indiferent dacă vorbim despre modele pe lemne, pe gaz sau variante de șemineu electric de perete pentru apartamentul de la bloc.

 

Șemineele premium devin surse alternative de încălzire ce pot satisface chiar și cele mai exigente cerințe, datorită tehnologiilor avansate folosite în procesul de construcție al celor mai renumite branduri din domeniul soluțiilor termice premium.

 

Așadar, dacă ești în căutarea unui focar de șemineu ideal pentru proiectul tău, specialiștii sibieni îți propun o gamă completă precum, clasicul focar de șemineu din fontă, focare cu șamotă, focare standard sau modele de lux ce îmbină designul inedit, cu cele mai moderne caracteristici tehnice. Produsele sunt compatibile atât cu șemineele pe lemne, cât și cu cele pe gaz, GPL sau peleți.

 

Indiferent de gama din care fac parte, focarele pot fi personalizate în funcție de designul și arhitectura unei locuințe. Astfel, acestea pot fi structurate modular și pot avea una sau chiar trei sau patru laturi din sticlă. În plus, dacă îți dorești mai multă siguranță și un confort sporit, se pot folosi sisteme de acumulare termică, șamotă neagră, geamuri duble, dar și alte accesorii și materiale ce pot să aducă un plus de estetică și funcționalitate cum ar fi de exemplu și o soluție antimucegai pereți.

 

Focarele realizate din fontă sunt apreciate pentru durabilitatea lor și pentru capacitatea de a transfera rapid căldura în interiorul hotei. Totodată, acestea permit acumularea și distribuirea căldurii în restul încăperilor din căminul tău. În ciuda tuturor acestor avantaje, focarele din fontă nu asigură o ardere a lemnului la fel de eficientă ca și în cazul celor șamotate. Astfel,  va rezulta mai multă cenușă, precum și depuneri mai însemnate pe sticla și interiorul coșului de fum.

 

Focarele din categoria premium se remarcă printr-o calitate superioară a materialelor folosite la confecționarea acestora. Șamota arsă cu rezistență mecanică superioară, vopseaua rezistentă la zgârieturi sau oțelul cu un procent ridicat de carbon, reprezintă doar câteva dintre materialele ce intră în componența focarelor de lux. De asemenea, acestea au la bază o tehnologie revoluționară de ardere a lemnului, oferind un randament de peste 80%.

 

Meșterii cu sediul central la Sibiu și colaboratori de încredere peste tot în țară, îți vor explica în detaliu fiecare aspect care te interesează, iar dacă vrei să faci o investiție inspirată pe termen lung, cere ajutorul unei firme cu peste două decenii de experiență în domeniul comercializării și montajului profesional al soluțiilor alternative de încălzire – pentru că, doar în acest fel, succesul proiectului tău termic va fi garantat!

 

În plus, ai ocazia să te delectezi și să comanzi on-line unul dintre sutele de șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau peleți, sobe rustice sau moderne, șeminee tip centrală, coșuri de fum alături de multe alte accesorii și soluții dedicate universului fascinant al termicelor premium.