Citroen C3 Stop & Start

Apropo.ro / 03.05.2006, 13:45
Citroen C3 Stop & Start
Stiti ca vine vara, nu? Si stiti cum e traficul, vara, in zonele de maxim interes... adica pe litoral, la munte si chiar in centrele urbane: un etern du-te-vino din treapta intai de viteza intr-a doua si inapoi, totul pigmentat cu stationari lungi si plicticoase, in timpul carora unii colegi

Stiti ca vine vara, nu? Si stiti cum e traficul, vara, in zonele de maxim interes… adica pe litoral, la munte si chiar in centrele urbane: un etern du-te-vino din treapta intai de viteza intr-a doua si inapoi, totul pigmentat cu stationari lungi si plicticoase, in timpul carora unii colegi din trafic se redescopera in claxon si in pedala de acceleratie. In plus, in tot acest rastimp, „ardeti gazul”, spre „satisfactia” plamanilor nostri si ai naturii.

Exista si mici solutii salvatoare, iar una dintre ele este Citroën C3 Stop & Start. O masinuta atat de isteata, incat atunci cand stationeaza isi opreste motorul, iar in momentul in care ii este actionata pedala de acceleratie, il reporneste. Acest C3 istet este echipat cu un propulsor de 1,4 litri 16V care dezvolta 90 CP la 5.250 rpm si 133 Nm la 3.250 rpm….

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: