Citroen C5, lansat si in Romania

Apropo.ro / 03.07.2008, 09:14
Citroen C5, lansat si in Romania
Citroën lanseaza in luna septembrie, in Romania, modelul C5, cu preturi intre 19.190 euro si 32.300 de euro cu TVA inclusa.

Citroën lanseaza in luna septembrie, in Romania, modelul C5, a anuntat, ieri, reprezentanta oficiala a constructorului francez.

Noul C5 va fi disponibil in versiunile de caroserie sedan si break, prima avand patru versiuni de echipare disponibile (X, Confort, Dynamique si Exclusive), iar cea de-a doua trei variante (X, Confort si Exclusive).

Dotarea standard include sistem de franare cu ABS, sistemul de control al stabilitatii (ESP), airbag-uri frontale si laterale, de tip perdea pentru cap si unul pentru genunchii soferului, geamuri cu actionare electrica pentru toate usile, oglinzi reglabile electric si incalzite, aer conditionat cu reglare automata, radio care poate citi Compact Disc-uri (CD) normale si de tip MP3.

Motorizarile pe benzina de 1,8 litri, 2 si 3 litri dezvolta 127, 143, respectiv 215 Cai Putere (CP), in timp ce motoarele diesel, de 1,6 litri, 2 litri, 2,2 litri si 2,7 litri dezvolta puteri de 110, 138, 173 si 208 CP.

Preturile vor fi cuprinse intre 19.190 euro si 32.300 de euro cu TVA inclusa.

Citeste despre lansarea Citroen C5 la Mediafax

 

Citeste si:

Sandero, in finala

Sandero, in finala "Masina anului"! O votezi?

Sandero a fost nominalizat printre finalistele competitiei "Masina anului 2009 in Europa", care se va desfasura la sfarsitul lui septembrie, decernarea premiulu…

De la anul vom avea si Logan Sport

De la anul vom avea si Logan Sport

Dacia va lansa anul viitor un Logan Sedan cu motor de 1,6 litri, care dezvolta 133 de cai putere, aceeasi motorizare de pe Renault Twingo Sport, a declarat, aseara, direc…

În sfârșit, Scirocco!

În sfârșit, Scirocco!

Primele teste pentru presă cu noul Volkswagen Scirocco s-au desfășurat în Portugalia. Am condus cele două motorizări care vor fi disponibile la lansarea oficială pe piața…

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Blonda de la DEX – Ep 3 – Dracul
Construieste turnuri pentru a te apara de inamici. Cuvinte cheie: blonda de la dex video dracul
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza