Citroen lanseaza, în martie, noul Jumper

Apropo.ro / 25.02.2002, 09:58
Citroen lanseaza, în martie, noul Jumper
Compania ATS, importator oficial Citroen pe piața româneasca, va lansa, în luna martie, noul model de vehicul utilitar Jumper, la scurt timp dupa ce acesta va fi prezentat în premiera mondiala la Salonul Auto de la Amsterdam, informeaza un comunicat al companiei Jumper beneficiaza

Compania ATS, importator oficial Citroen pe piața româneasca, va lansa, în luna martie, noul model de vehicul utilitar Jumper, la scurt timp dupa ce acesta va fi prezentat în premiera mondiala la Salonul Auto de la Amsterdam, informeaza un comunicat al companiei

Jumper beneficiaza de cele mai recente inovații tehnice ale marcii, precum senzor de depașire, integrat în oglinda laterala, cu semnal vizual și auditiv, asistența electronica la parcare, camera video pentru marșarier, precum și de un nou sistem de frînare.

Gama este structurata în funcție de trei variante de greutate (2,9 tone, 3,3 tone și 3,5 tone), cu un volum util cuprins între 7,5 și 14 metri cubi. Motorizarile includ o varianta pe benzina, de 2 litri și 110 cai putere, sau de doi litri cu alimentare mixta, benzina sau gaz petrol lichefiat (GPL). Variantele diesel sînt de 2 litri HDi – 85 cai putere, 2,2 litri HDi – 100 cai putere și 2,8 litri HDi – 127 cai putere.

Citroen a comercializat pe piața româneasca, în anul 2001, un numar de 659 de autovehicule, dintre care 143 de unitați au fost vehicule utilitare. Pentru acest an, ATS estimeaza o creștere a vînzarilor la peste 1.100 de unitați, corespunzatoare unei cote de 1% din ansamblul pieței autohtone. Compania va mai lansa în România alte doua noi modele, C3, din clasa mica, și un nou model de monovolum.

Sursa: www.mediafax.ro

Tags: