Ciudăţenii din lumea celebrităţilor

Apropo.ro / 04.08.2008, 00:00
Ciudăţenii din lumea celebrităţilor
Viaţa marilor staruri e pusă permanent sub lupă - fiecare aspect este cercetat cu atenţie, disecat şi comentat. Iată cîteva lucruri despre vedetele momentului care, din întîmplare, poate că v-au scăpat...

Pasiunile lui Scarlett Johansson

Blondissima actriţă, într-un acces de gerontofilie, a mărturisit că o relaţie amoroasă cu Patrick Swayze (mai bătrîn cu 32 de ani ca ea) ar fi “un vis devenit realitate”. Mai mult, ea crede că John Travolta “are tot ce îmi doresc eu la un bărbat”. Şi, totuşi, nu bărbaţii trecuţi de vîrsta a doua, supraponderali şi cu început de chelie sînt pasiunea cea mare a lui Scarlett. “Cel mai mare viciu al meu este caşcavalul, căruia nu-i pot rezista nicicum. Nimic nu-i mai important în viaţa mea”. Ceea ce o transformă, probabil, în cel mai sexy şoricel de pe planetă.

Sly chiar e băiat rău

În adolescenţă, adică acum cîteva secole, Sylvester Stallone a fost exmatriculat din 14 şcoli pentru comportament antisocial şi violent, toate acestea întîmplîndu-se înainte să împlinească 15 ani! Drept urmare, nimeni nu s-a mirat cînd a fost votat de către colegi drept “tipul care are toate şansele să sfîrşească în scaunul electric“. 

Cel mai bun prieten al lui Robert Downey Jr.

Unul dintre amicii din copilărie ai lui “Iron Man” se numeşte Richard Hall, cunoscut în toată lumea ca starul muzicii dance Moby (părinţii lor obişnuiau să fumeze împreună cannabis). Cei doi nu s-au mai întîlnit însă de ani buni.

Tîrîtori marca Harrison Ford

O specie de păianjeni descoperită nu de mult a fost botezată în cinstea starului din “Indiana Jones” – Calponia harrisonfordi. Graţie activităţii sale ca vicepreşedinte pentru Conservation International, actorul a devenit, de asemenea, “naşul“ unei specii nou-nouţe de furnici, aceasta numindu-se Pheidole harrisonfordi.

Instrumentul folositor al lui J Lo

Cînd era mai tînără şi mai puţin celebră, Jennifer Lopez avea porecla La Guitarra, cineva inspirat văzînd în silueta ei voluptuoasa forma unei chitare. La rîndul ei, vedeta crede că nepreţuitele ei fese au şi o întrebuinţare practică: “Aş putea servi cafeaua folosindu-mi fundul drept tavă”. 

Nicole Kidman şi minutul de aur

Actriţa australiană este din 2003 imaginea Chanel, ceea ce i-a adus cele mai mari cîştiguri din istoria publicităţii. La sfîrşitul anului trecut, după ce a cîştigat procesul intentat unei publicaţii care a pretins că foloseşte parfumul unei mărci concurente, Nicole a mai turnat o reclamă pentru faimosul No 5, cîştigînd, se pare, 930.000 dolari pe minut.

Johnny Depp incognito

Nu e ceva ieşit din comun ca starurile, pentru a scăpa de ziariştii enervanţi, să se înregistreze la hoteluri folosind nume obscure, comune. Totuşi, trăsnitul actor nu se poate dezice de ciudăţeniile lui nici în situaţii ca acestea: “Îmi plăcea să folosesc numele dl. Duhoare. Era amuzant să intri într-un hotel de lux şi să auzi un portar superspilcuit emiţînd: ”. Un alt nume folosit de Depp era Emma Roid, acesta negînd însă zvonurile că s-ar fi cazat undeva semnînd Penis de Măgar.

Batman “ratatul”

Christian Bale aproape că obţinuse rolul lui Leonardo DiCaprio în “Titanic”, cînd producătorii s-au gîndit că “nu e drept” ca doi britanici (adică el şi Kate Winslet) să interpreteze doi americani. Acesta, a fost, de asemenea, foarte aproape să-l personifice pe Will Turner în “Piraţii din Caraibe”, pierzînd însă în faţa lui Orlando Bloom.