CL AMG

Apropo.ro / 21.07.2006, 12:11
CL AMG
Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe comunicatul de presa care anunta venirea noului CL, ca, la fel ca si in cazul noii Clase S, a sosit varianta AMG. In prima faza este vorba de un set de accesorii optice, interventiile, cu precadere, tehnice urmand mai tarziu. Astfel, clientii pot

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe comunicatul de presa care anunta venirea noului CL, ca, la fel ca si in cazul noii Clase S, a sosit varianta AMG. In prima faza este vorba de un set de accesorii optice, interventiile, cu precadere, tehnice urmand mai tarziu.

Astfel, clientii pot opta pentru un pachet care contine spoilere si praguri noi (cu linii mult mai sportive, of course), doua evacuari de mari dimensiuni si un set de jante personalizate. Acestea sunt singurele elemente care pot influenta dinamica lui CL, dar marimea lor si a pneurilor (19 inci, respectiv 275/40) sunt menite mai degraba „for show”. Accesoriile AMG arata bine, dar pretul lor este cam exagerat: elementele caroseriei costa 5.336 euro, in timp ce setul de jante si pneuri 3.132 euro (pentru CL 500). Kit disponibil din septembrie.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: